Hjemmelavet Heavy Duty Deodorizer

October 31

Hjemmelavet Heavy Duty Deodorizer

Uanset hvor ren dit hus er, er der tidspunkter, når luften indendørs simpelthen ikke lugter godt. Snavs, røg, dampe og lugt-forårsager bakterier kan klamre sig til en lang række overflader, forlader en dvælende aroma på alt fra køkkenvask til gangen tæppe. For at fjerne uønskede lugte, skal du bruge et udvalg af enkle husholdningsartikler til at dræbe mikroorganismer, forlader husstand overflader duftende ren og frisk.

Tøjvask

Fugtig bunker af beskidte tøj skaber det perfekte miljø for bakterier, mug, mug og bakterier. Vækst af disse mikroorganismer kan forlade vaskeriet ildelugtende muggen og rang. Tilføj 1/4 kop bagepulver til 1 gallon af vand for at fjerne bakterier fra tøj. Hæld opløsningen i vaskemaskinen, lige før tøjet begynder at spinde. Lad maskinen til bæltet tøj uden skylning, så tør som sædvanlig. Alternativt kommer tøj der ud af opbevaring lugte en smule forslidt kan sprøjtes let med ren vodka og tilladt til luft tørre. Alkohol i vodka vil dræbe enhver dvælende mikrober, effektivt at fjerne eventuelle underliggende lugte.

Tæppe

Konstant eksponering for snavset fodtøj, beskidte fødder og kæledyr poter kan lade tæppet med en mindre-end-frisk lugt. At forynge tæppet uden at sprænge budgettet, drys tæppe med bagepulver, vente 15 til 20 minutter og derefter vakuum som sædvanlig. For ekstra duft, tilsæt 10 dråber æterisk olie til bagepulver før ryster det over tæppet. For at lette ansøgningsprocessen, kan tvekulsurt natron eller bagepulver blandinger gemmes i et køkken ost shaker, som huller i låget er stor nok til at rumme bevægelsen af vedlagte materialer.

Tekstiler

Tekstiler, gardiner og betræk, absorbere lugte af alt omkring dem. Dette kan efterlade hele huset lugter som en kombination af cigaret røg, våde hund og brændt popcorn længe efter de ulovlige materialer er blevet fjernet. For at opfriske tekstiler og fjerne offensiv odors, spritz berørte materialer med en blanding lavet af 1/4 kop væske skyllemiddel og 1 kvart vand. Give stof til at lufttørre, derefter holde uønskede aroma væk af tucking tørretumbler ark under puder, under stole, bag gardiner og ind i skabene.

Køkken

Køkkenet er hjertet i mange hjem. Det er det rum, hvor alle familiens måltider tilberedes; Det er også hvor bacon bliver brændt, trash bliver fyret, og scraps får kastet. Køkkenet er derfor en kilde til mange lugte--både gode og dårlige. Når duften af corned oksekød og kål eller stegt fisk hænger i luften, fjerne den dvælende aroma ved at hælde 1 spiseskefuld eddike til 1 kop vand og bringe blandingen til en byld. Lad indholdet simre indtil puljen er næsten tørre, derefter fjerne gryden fra komfuret; af tid til puljen er cool nok til at håndtere, de ubehagelige dufte burde være borte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com