Sådan bruges et Volt-Ohm-Meter til at teste elektriske sikringer

October 31

Sådan bruges et Volt-Ohm-Meter til at teste elektriske sikringer

Den bedste måde at finde ud af, hvis en sikring er sprunget er at bruge en volt-ohm meter. De er relativt billige og kommer i to typer, analoge og digitale. Analog volt-ohm meter har en nål, der bevæger sig fra venstre mod højre. Digital volt-ohm meter bruger en LCD udlæsning display. Før du bruger din volt-ohm meter bør du være fortrolig med sine funktioner, ifølge producentens anvisninger.

Instruktioner

•Hold Sørg for der er ingen magt skal sikringen du ønsker at teste. Hvis det er et apparat, Sørg for det er unplugged, før du går videre. Hvis det er en sikring i dit hjem ledninger, er det sikrere at slukke for strømmen, hvis der er en kort i sikringsboksen. Blæst sikringer mener noget er gået galt, og forsigtighed er berettiget.

•Tag fuse, ved hjælp af din lunte puller. Hvis sikringen er en skrue-in type, simpelthen skrue sikringen. Anbring sikringen på et bord med god belysning.

•Plug i de røde og hvide ledninger til din volt-ohm meter ifølge producentens instruktioner, og sæt volt-ohm-meter til kontinuitet eller ohm, afhængigt af producenten retningslinjer. Touch ende sonder ledningerne sammen og ser på læsning på volt-ohm-meter. (Ikke røre metaldele i sonde med fingrene, som din krop vil lede elektricitet, som kan give en falsk læsning). Nål på din analog skærm bør give en læsning af nul. En digital display vil vise symbolet kontinuitet, eller "0,00". Nogle vil bippe når kontinuitet er opnået. Når du kender din tester fungerer korrekt kan du teste sikringen.

•Touch den røde sonde til ene ende cap af en rørformet sikring. Røre andre slutningen hætten af sikringen med den sorte sonden. Tjek din mete. Hvis nålen ikke pege på nul (analog) eller Vis "OL" (over grænse) på en digital enhed, blæses sikringen. Teste en skrue-in sikring ved at røre den røde sonde til center kontakt i bunden af sikringen og den sorte sonden til afsnittet skrue af sikringen. Tjek din måler for kontinuitet ved hjælp af ovenstående retningslinjer. Tryk på den røde sonde til en af tab på en bil sikring og den sorte sonden til fanen andet og kontrollere læsning på måleren for kontinuitet.

Tips & advarsler

  • Blæse støv fra kontaktpersonerne, før du installerer en sikring.
  • Sørg for din sonder ikke er revnet eller flosset.
  • Tryk fast med sonden på ren sektioner for bedste aflæsninger.
  • Brug aldrig en skruetrækker eller en anden enhed til at poppe ud fuse til at mindske risikoen for skader.
  • Kører strøm til enheden kan forårsage elektrisk stød.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com