Gulfarvning af palme blade

October 31

Gulfarvning af palme blade

Palmer tilføje en tropisk flair til haven eller landskab. Palmer er medlemmer af familien Arecaceae og er værter for sygdomme som årsag gulfarvning af bladene. Palms lider ofte af blad forpester og leaf spot og juvenil palmer er de mest modtagelige for sygdommen.

Pestalotiopsis sygdomme

Svampen Pestalotiopsis forårsager palmer at udvikle gule eller brune bladpletter. Unge, umodne palmer er de mest modtagelige for denne sygdom. Gul bladpletter kan forekomme på palm leaf stilk eller bladpladen. Disse gule pletter kan forekomme på mange blade på én gang og bliver større med tiden. Den gule farve til sidst slår grå og steder er skitseret i sort. At holde din palmetræ, sundt og vandes vil hjælpe med at forhindre svampesygdomme. Fungicider er ofte nødvendigt at kontrollere Pestalotiopsis sygdomme af palmer.

Bladpletter og blysenes

Mange typer af svampe forårsager bladpletter og blad blysenes i palmer. Disse sygdomme kan forårsage gule læsioner til form på palm tree blade, som i sidste ende slår rødlig-brun eller sort med en gul ring. Mens leaf spot og blad blysenes kan forekomme på hvilken som helst alder palm, er de mest almindelige i juvenile palmer. Disse sygdomme kan misfarve palmeblade og forårsage syge blade væv til at dø. Svampe, der forårsager bladpletter og blysenes ofte spredt af vand og vind, og insekter kan bære dem fra træ til træ. Ordentlig palm tree ernæring og sanitet er nøglen til at forebygge og bekæmpe disse sygdomme. Fungicider kan også medvirke til at reducere sværhedsgraden af symptomerne.

Kaliummangel

Palmer er modtagelige for kalium mangler, der forårsager blade turn orange eller gul. Symptomer forbundet med kalium mangler i palms normalt begynde på de ældste blade og forårsage broget gule pletter. Hvis venstre ubehandlet, kan kalium mangler forårsage et fald i antallet af palmeblade, frizzled blade og hæmmet vækst. Palms ofte udvikle trunk tilspidset og dø hurtigt efter. Anvende K-gødning regelmæssigt kan forhindre kalium mangler i håndfladerne. Kontakt din lokale udvidelse kontor for råd om behandling af ernæringsmæssige mangler i din palm tree.

Dødbringende gulning

Dødbringende gulfarvning er en alvorlig og potentielt dødbringende kokospalmen sygdom. Denne sygdom, først opdaget i Key West, Florida, har forårsaget død af tusindvis af kokospalmer. Symptomer af dødbringende gulfarvning omfatter tidlig dråbe af kokosnødder, snart efterfulgt af gulfarvning af palm tree blade. Gulfarvning begynder i de nederste blade og fortsætter opad mod kronen. De fleste palmer ramt af dødbringende gulfarvning dør inden for seks måneder efter symptomdebut.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com