Sådan vedhæfte Metal til spånplader

October 31

Sådan vedhæfte Metal til spånplader

Spånplade er lavet af en kombination af træ spåner, savsmuld og harpiks, der er presset tæt sammen og opvarmet. Det er omkostningseffektiv og holdbar og er ofte brugt i møbler og industrielle applikationer. Spånplade er meget sårbare over for vand, så det bliver typisk anvendt Indendøre, hvor overdreven regn er ikke noget problem. Det bliver ofte brugt i forbindelse med materialer som metal til formål som møbler forsamling. Metal lægger på forskellige måder, afhængigt af projektet og vægten af metal involveret.

Instruktioner

•Rengør ud i spånplade og metal med en blød svamp og en lille mængde af varmt vand og flydende opvaskemiddel. Dette hjælper med at forbedre udseendet af begge og forhindrer fremmedlegemer som snavs eller fedt fra at blande sig med en bonding agent, hvis du bruger en.

•Drill metal i spånplade hvis du er i stand til. Dette er især nyttigt, hvis knyttet håndtag eller andre metalstykker, der har skruehuller forhullet ind i dem. Placere skrue gennem åbningen i metallet, og derefter bore skruen ned i en spånplade. Hvis metal ikke allerede har huller i det, brug et borehoved, designet til boring metal og smøre lidt med olie.

•Fasten metal til spånplade med epoxy lim hvis metalstykker er lettere vægt. Epoxy lim har en resin og en hærder, der danner en bonding agent når blandet. Det virker på både metal og træ og er generelt langvarige. Varm lim med en hårtørrer, når det anvendes til at fremskynde tørretiden. Hvis metal er for tung, kan epoxy bryde ud efter tørring.

•Hammer metal på plads ved hjælp af hammer-i Indsæt nødder, hvis der er store nok åbninger i metal til at rumme dem. Metal nødder er designet til at fungere godt med spånplade og har tænderne i siderne, der greb spånplade internt efter at blive naglet på plads med en hammer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com