Stigende mad med kunstigt lys

October 31

Stigende mad indendørs er sjov, økonomiske, uddannelsesmæssige og godt for dig. Hvis du ikke har adgang til nogen southern sun-- eller selv om jer lave--ved hjælp af kunstig lys vil øge din fødevareproduktion. Der er mange fordele ved planter får fra det lys, de tilbydes. Gøre godt af dine planter (og dig selv) og bruge det kunstige lys skulle vokse din mad indendørs.

Karakteristik af lys

For at vokse, en plante har brug for det korrekte beløb af spektrum, intensitet og varighed af lys. Spektret er de kortere blå bølgelængder og længere røde bølgelængder kombineres for at skabe et hvidt lys. Mens sollyss spektrum er korrekt afbalanceret for plantevækst, er solens intensitet forskellige fra sæson til sæson. Vinter sollys har mindre intensitet og gør det svært, selv i en solrig hjem, at dyrke indendørs mad uden kunstigt lys. Ligeledes vintersolen varighed er kortere i vintermånederne og skal blive forlænget ved hjælp af kunstigt lys til at holde dine indendørs planter trives og producerer.

Typer af belysning

Der er tre forskellige typer af lys, der almindeligvis bruges til indendørs dyrkning. Fluorescerende belysning kan være egnet til Start frø og voksende planter, der kræver mindre intensitet, som salat, men på grund af tendensen af fluorescerende lys til scatter, skal du bruge et stort antal af blomsterløg, og pærer skal være meget tæt på planter (1 til 4 inches væk) til at holde lys fra spredning. Høj-intensitet-udledning (HID) lys er enten metalhalogen (MH) eller højtryks natrium (HPS) lys. MH lysene har mere blå stråler (ligesom solen), og HPS lys er mere gylden, men begge er passende for indendørs fødevarer vokser. HID lys er mere intens og derfor mere effektiv end lysstofrør. De skal holdes mindst 1 til 2 fod over planterne.

Voksende Tips

For at hjælpe dine planter mod udtørring, skal du bruge en oscillerende fan til at flytte luft i din indendørs haven. Bruge reflekterende overflader omkring dine indendørs planter til at optimere kunstige lys. Du kan male væggene hvide og selv hænge spejle for at gøre mest muligt ud af lyset. Ændre dine løg regelmæssigt. Selv om de måske sidste 15.000 timer, mister de 25 til 35 procent af deres intensitet efter 6.000 timer efter AltGarden.com. Med en god belysningssystem, kan du dyrke en lang række planter indendørs; dog er nogle anbefalede indendørs mad planter spirer, grønne, tomater og urter. Gomestic.com lister dværg bananer, citrusfrugter og ananas guava som nogle let dyrket (og eksotiske) Tilføjelser til din indendørs haven.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com