Tips til Restaining hegn

April 18

Tips til Restaining hegn

Plankeværk vedligeholdelse er en nødvendig opgave at holde hegnet ser sit bedste og forlænge dens brugbarhed. Rengøring og restaining hegnet er ikke en vanskelig opgave, men du skal være meget opmærksomme på detaljer. Ved hjælp af ordentlig pletten på den rensede træ sæler hegnet mod fugt. El-værktøj kan gøre arbejdet gå hurtigere.

Før du begynder

Rengøring og restaining et hegn kan sætte blomsterbede, buske og græs i fare for kemisk eksponering. Hvis der er planter, der vokser på hegnet, forsigtigt unwrap vinstokke og sæt dem på jorden. Hvis du ikke kan udpakke vinstokke, overveje beskæring af planter og tillader dem at vokse tilbage senere. Beskytte planterne ved at lægge plastfolie over dem. Fjern alle andre genstande, der kan hænge fra hegnet. Dette er typisk mindst et to-dages projekt. Hvis der er regn i vejrudsigt i de næste 48 timer, udsætte projektet.

Rengøring

At fjerne gammel pletten fra alle udsatte dele af træ er et afgørende skridt i restaining træ. Bruge en lavtryks effekt spændeskive til at fjerne akkumulerede snavs samt gamle pletten. Svinge magt vaskemaskinen mundstykke i en bue og holde det hele tiden flytte for at undgå udhuling i skoven. Hvis højtryksspuler ikke fjerner alle pletter, kan en rengørings produkt eller træ stripper specielt til udvendigt træ overflader være nødvendigt. Følg pakke retninger. Hvis den plankeværk indeholder skimmel og meldug, bland lige dele blegemiddel og vand. Krat hegnet med løsningen, så skyl den godt.

Reparation

Rengøring gamle pletten fra hegnet kan udsætte beskadigede sektioner af hegnet paneler. Fjern det beskadigede træ og erstatte det med nye tømmer. Inspicere alle skruer og stram løs ones. Erstatte rustne skruer med rustfrit stål versioner. Hvis porten afskalninger, tilføje ekstra afstivning for at reparere det så godt. De rengøring proces åbner porerne i træet, så slibe det let at glatte dem tilbage på plads.

Farvning

Det er altid en god ide at teste træ pletten på en inconspicuous område af hegnet for at sikre det er den rigtige nuance. Det kan tage mere end en frakke til at opnå den ønskede farve samt optimal dækning. Anvende pletten med en pensel eller rulle. Rulle eller pensel med kornet af træ. Prøv ikke at overlappe pletten, da det kan forårsage en ujævn overflade. Aftørre eventuelle overskydende plet, som du går. Tillad den første jakke af pletten tørre fuldstændigt, før du anvender efterfølgende frakker. Hvis det ønskes, anvende en beskyttende fugemasse for at afslutte vedligeholdelsen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com