Oplysninger om lactuella pelargonier

October 31

Tilføje levende farver til din have med let dyrkes, lav vedligeholdelse lactuella pelargonier. En af mange typer af pelargonier, floribundas er årlige planter, der blomstrer med levende farver og rigelige blomster. Lige så hjorte modstandsdygtige og nemme at passe, lactuella pelargonier har den ekstra fordel af at være i stand til at modstå varmt, tørt vejr og fuld sollys.

Beskrivelse

Lactuella pelargonier, også kaldet stjernestatus pelargonier, blev udviklet af et frøfirma og er en fætter til zonal pelargonier. De to typer af pelargonier adskiller sig i antallet af kromosomer, hvilket resulterer i forskellige vækst vaner og udseende. Floribundas blomstre mere rigeligt, end andre typer af pelargonier, bloom for ca 14 uger, vokser hurtigt, er selvstændige forgrening og kræver ikke klemme. Blomster af lactuella pelargonier har dobbelte blomster i forskellige farver som lys pink, levende rød, lilla og bicolored. Blomster blomstre i klynger, der ligner små Pudderkvaster. Plante højde varierer fra 10 til 12 inches med en spredning af 18-24 inches.

Bruger

Brug lactuella pelargonier til at oprette slående hængende kurve eller som attraktive bunddække i din landskab. Disse pelargonier hurtigt vokse og har en spredning vane, der giver en ideel og lav vedligeholdelse blomstrende bunddække. Plantning lactuella pelargonier i containere montrer plantens rigelige blomstring og dens mounding og sprede vækst vaner. Lactuella pelargonier er etårige planter, der tåler høje sommertemperaturer og kan modstå perioder med tørke og tørt vejr. Planterne er hårdføre i USDA zoner 3 til 11.

Plantning instruktioner

Disse planter kan tilpasses en bred vifte af jordbundsforhold. Det er imidlertid afgørende, at du vælger en placering med veldrænet jord eller en container med passende afløb. Plant floribundas direkte i landskabspleje senge, i containere eller ampler. Planterne foretrækker veldrænet jord med et pH mellem 6.5 og 7.0. Hvis du er plantning flere lactuella pelargonier, tillade 18 til 24 inches mellem planterne. Vand grundigt efter plantningen og regelmæssigt derefter, men du bør tillade jord til tørre mellem vanding da floribundas ikke kun modstå men foretrækker tørrere forhold. Vand lactuella pelargonier, hvis du modtager mindre end 1 inch for nedbør i en uge i løbet af sommeren.

Overvejelser

Ligesom andre typer af pelargonier reagerer floribundas ikke godt på overfertilization. Overfertilizing din lactuella vil resultere i fuld løv men formindsket blomstring. Med jævne mellemrum vil fjerner døde eller døende blomster hele vækstsæsonen, en proces kendt som deadheading, tilskynde til energisk og løbende blomstrer i hele vækstsæsonen. Lactuella pelargonier er meget følsomme over for lav pH niveauer i jorden. Lav pH niveauer kan forårsage jern-mangan toksicitet og plante sygdom.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com