Det bedste tidspunkt at plante nøgne rod frugttræer

October 31

Det bedste tidspunkt at plante nøgne rod frugttræer

Frugttræer fra Børnehaven kommer som container træer--i en beholder med jord- eller nøgne rod træer--jord, med deres rødder udsat eller pakket i en pose. Selvom alle frugttræer kræver de samme generelle dyrkningsforhold, kræver nøgne rod frugttræer lidt forskellige plantning overvejelser end container træer.

Forår

Det bedste tidspunkt for plantning nøgne rod frugttræer er tidlig om foråret, når jorden er optøet. Plante frugttræer, før de begynder at vokse, så de tager som lidt skade som muligt under transplantation. Et forår plantning giver dem omgående varme til roden og blade vækst, og giver mulighed for træer at hoppe lige ind i sommeren vækstsæson. Foråret beplantninger er den eneste levedygtige beplantninger for følsomme træer som appelsiner, citroner, limefrugter og grapefrugter.

Efterår

Ifølge børnehave bedstefars Orchard, beplantninger, der falder kan være meget vellykket for bare rod frugttræer, men er også meget risikabelt. Fall beplantninger tillade et frugttræ at rodfæste og indføre for en foråret blomstrer, og kan betyde hurtigere vækst og blomstrer til træet. Nøgne rod træer er muligvis ikke hærdet og klar til vintertemperaturer, selv om, og særligt hårde vintre vil dræbe nye frugttræer. Hvis du ønsker at plante nøgne rod frugttræer i efteråret, plante mere hårdføre stenfrugter som kirsebær og ferskner, der gør bedst med kold vinter snaps.

Voksende behov

Uanset hvornår du plante frugttræer, er det vigtigt at give dem ret voksende fundamenter. Sætte frugttræer i et websted, der får hurtig og fuldstændig dræning, og seks til otte timer i solen hver dag. Ikke plante frugttræer i lavtliggende områder udsat for frost eller puddling. Altid plante træer i quick-afløb jord og organisk kompost til ernæring og dræning. Hvis du har plantet i efteråret, skal du bruge økologisk barkflis til at beskytte træerne mod koldt vejr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com