Hvordan man forebygger Gumball træer fra producerer frø

October 31

Gumball træet er også kendt som den søde gum eller liquidambar træ. Det er en attraktiv ornamentale skygge træ, der producerer klæbrig eller klæbende frugter. Disse kapsler er bolden formet, woody og indeholder to sorte eller brune frø pr. hul. Hele kapslen kan indeholde op til 50 frø; de er stikkende, holde sig til ting, tiltrække rodet fugle og dyreliv, og frø kan starte nye planter. At slippe af med frugt på træerne er et fælles ønske om hjem avlere og er det første skridt til at forhindre produktion af frø indeni. Brug frugt eliminators at forhindre frugt sæt og holde frø fra formning, eller plante et frugtesløst sort som 'Rotundiloba'.

Instruktioner

•Applicer en frugt eliminator spray når blomsterne er i midten til fuldt flor. Bland det beløb, anbefalet af fabrikanten eller sætte sprøjten til 3 ounce per gallon af spray. Sætte 3 ounce i slangen ende sprøjten og Tilslut den til slangen.

•Indstil en stige op på en flad, stabil placering. Dreje på hanen til at tillade vand at blande med produktet. Den ideelle sprøjtning temperatur er mellem 65 og 95 grader Fahrenheit. Spray når solen ikke er direkte overhead.

•Un-spole slange til nemt at komme til træet og forhindre fange når du er på stigen. Har nogen hold stigen, hvis det er muligt. Trykkes på aftrækkeren på slangen ende sprøjten og Påfør produktet. Start sprøjtning i toppen af træet og arbejde ned.

•Coat blomster indtil de dryp; Dette er årsagen til arbejde oppefra og ned, så meget af produktet vil dryppe på de nederste knopper, gør dækningen lettere og forebygge affald.

•Vi off blomster i små planter. Dette er en kedelig akkord, men vil spare dig penge brugt på frugt eliminator og vil ikke tage for lang tid på en ung plante. Uden blomster kan planten danner frugt og frø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com