Fælles landskabspleje buske & træer

October 31

Fælles landskabspleje buske & træer

Buske og træer er rygraden i landskaber og tjene som primære strukturelle elementer i en have. Træer er populært bruges til skygge og frugt. Buske eller buske tjene mange forskellige formål, såsom grundlagsforskning plantning, prydplante plantning og til at skabe personlige oplysninger skærme og hække. Træer og hække kommer i en i nærheden af uendelig række løvfældende eller stedsegrønne og blomstrende eller ikke-blomstrende typer, hvilket gør det let at passe kravet i de fleste helst have.

Vardar Valley Buksbom

Boxwoods (Buxus spp.) er fælles stedsegrønne buske i varierende højder set i næsten alle haver hvor der er behov for hække. Vardar valley Buksbom (Buxus sempervirens Vardar Valley) er langsomt voksende med modne højde af 2 til 3 fødder med en 3-6-fods spredning. Busk er meget tætte i vækst og udvikler en kompakt, mounded modne form med læderagtige, enkle, mørkegrønne grønne løv. Hardy i US Department of Agriculture zoner 5b til 8, Vardar valley boxwood trives i sol eller halvskygge. Plant i veldrænet, fugtig jord for bedste vækst. Den ubetydelige, lys grønne blomster tiltrækker bier.

Fraser F.eks

Stedsegrønne, blomstrende buske som Fraser f.eks (F.eks x fraseri) er populært bruges som en foundation plantning. Bruges i de grundlæggende områder af bygninger, give foundation beplantninger struktur varme og et mere indbydende udseende. Fraser f.eks vokser hurtigt til en højde på 10-15 fødder og har en afrundet, opretstående modne form med en spredning på 5 til 10 fod. Hardy i US Department of Agriculture zoner 7 til 9, busk har blanke, mørke grøn, 3 - til 4-tommer lange blade og blomstrer med hvide, 5 - 6-tommer lang blomsterstande i foråret. Den røde bær i efteråret giver busk tilføjet tekstur. Vokse i områder af solen eller delvis skygge for bedste vækst og levere en veldrænet jord.

Dansk eg

Ege er velkendt træer med deres karakteristiske fligede blade og agern, og er populært bruges som skygge træer i haver, parker og gader. Dansk eg (Quercus robur), også nævnt som trøffel eg, er langsomt voksende og løvfældende, at nå en moden højde på op til 60 fod med en lige spredning. Træet har en bred, afrundet modne form med tre - til 7-fligede blade, der er 2 til 5 inches lang. Hardy i US Department of Agriculture zoner 4 til 8, dansk eg er en langlivet træ. Plant i fuld sol og veldrænet jord for bedste vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com