Laurel planter i Oregon

November 1

Laurbær er busk og/eller træ arter, der er almindeligt anvendt til landskabspleje formål. De kan være plantet for at udfylde huller i din værftet, plantet som privatliv hegn eller lov til at vokse så høje som træer. Deres baldakiner kan endda være trimmet form topiary design. Ifølge University of Idaho udvidelse, blev bladene af laurbær i Grækenland og Rom brugt til at lave dekorative hår kranse. Flere indfødte og indførte laurel arter blev plantet i Oregon som prydbuske.

Sierra Laurel

Sierra laurel (Leucothoe davisiae) er en native flerårig busk til Oregon, ifølge Oregon State University. Det er en langsomt voksende plante, der foretrækker fugtige, sure jord og delvis skygge. Det kan vokse fra 1 til 5 fod høje. Dens læderagtige og blanke grønne blade er aflang-formet og kan vokse op til 2,5 inches lang. Busk blomstrer i maj, producerer små, urn-formede, hvide blomster, der er lidt duftende. Sierra laurbærblade er giftige for mennesker og kæledyr.

Californien Laurel

Californien gøg (Umbellularia californica) kaldes også Oregon myrtle og er hjemmehørende i den sydvestlige del af staten. Det er karakteriseret som en træ-busk, som det kan vokse 30 eller flere fod høj. Bladene er læderagtige og mørk grøn på toppen med en lysere nuance nedenunder. Bladene kan vokse 5 inches lang og er meget aromatisk. I virkeligheden, hvis du får alt for tæt på bladene, kan de forårsage du at NYSE. Californien laurel blomstrer i foråret til at oprette små, seks-grafitmine, hvide blomster med gule Centre. Busk kan løbende blomstre hele sommeren og tidligt falde. Californien Busk er tolerant over for de fleste jorden og solen betingelser, så længe jorden er godt drænet og fugtig.

Californien laurel kaldes også Californien laurbærblad og er relateret til ægte laurbær, også kaldet bugten laurbær (Laurus nobilis). Ægte laurbær opstod i Middelhavet og er kilde til laurbærblade bruges i madlavning. Du kan bruge Californien laurbærblade til krydderier også, men hvert blad er dobbelt så kraftig smag som en enkelt laurbærblad. Ægte laurbær kan dyrkes i områder op til plante hårdførhed zone 8, og dermed kan trives i vestlige Oregon.

Portugal Laurel

Portugal laurel (laurbær) er ikke oprindelig i Oregon; Det er hjemmehørende i Spanien og Portugal. Det kan dyrkes som en busk hvis beskæres eller som et træ, hvis de nederste grene er fjernet. Som et træ kan vokse op til 50 fod høje. Det har også aflang-formet, læderagtige, grønne blade, der kan vokse 5 inches lang. I maj og juni blomstrer Portugal laurel længe racemes eller klynger af hvide blomster. I sommeren producerer træ/busk røde og lilla bær, der ikke bør indtages af mennesker. Fugle, men spise bær, så din laurel vil tiltrække en bred vifte af aviær liv. Denne art er tolerant over for skadedyr, vind, tørke og ekstremt vejr. Ifølge National Park Service, Portugal er laurel en invasive plantearter i Oregon, så du skal være omhyggelig med ikke at plante det i nærheden af nogen offentlige grønne områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com