Hvordan virker en tør brønd?

November 1

Hvad er en tør brønd?

En tør brønd er en enhed, der bruges til at fjerne overskydende eller uønsket vand fra overfladen. En tør brønd er almindeligt gennemføres for at undgå oversvømmelser og erosion af dybest set fremskynde sine fremskridt i jorden. Det virker ved at få vand fra overfladen gennem riste eller rør, og bruger tyngdekraften til at hente vand i en fælles lagerområde. Vandet er så videredistribueret til jorden længere under muld, hvor det naturligvis vil indsamle over tid.

Typer af tørre brønde

Der er forskellige typer af tørre brønde, fra grundlæggende til komplekse. En grundlæggende tør godt er typisk en grube med grus eller nogle andre filtrering materiale i det. Vandet rejser ned gennem grus, som filtrerer debris, og vandet er videredistribueret nederst. Disse grundlæggende tørre brønde er ugunstigt stillet på grund af deres små lagerkapacitet. En avanceret tør godt består typisk af en stor konkrete cylinder med huller langs dens sider og bund, som giver mulighed for vand skal omfordeles i jorden over et større areal. Disse typer af tørre brønde har en meget større lagerkapacitet, og derfor foreslås til større eller mere flittig områder.

Restriktioner på tørre brønde

Sikkert drikkevand Act mandater, at Miljøstyrelsen regulere alle storm dræning vandboringer, herunder tørre brønde. Hensigten er at undersøge vandet for skadelige elementer, såsom metaller og mikroorganismer. Da vandet fra tørre brønde genfordeles i jorden, kan det tilslutte sig den mainstream drikkevand, hvilket vil true sundheden for alle personer, der forbruger det. For at godkende en tør brønd, kontakt enten dit miljømæssige statsagenturet eller EPA. At finde ud af at kontakte, besøge EPAS hjemmeside, som har en state-by-state liste af myndigheder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com