Hvordan man bruger birkebark som papir

November 1

Hvordan man bruger birkebark som papir

Træer funktion tynd, papery birkebark perfekt til fremstilling af en bred vifte af emner. Indfødte amerikanere anvendes birkebark at gøre kanoer, kopper, spande og andre spise fartøjer. Senere, brugte pionerer denne bark som rudimentære papir. Du kan uddanne dine elever eller børn ved at hjælpe dem til at skrive på deres egen Birk bark papir. Du kan også tilføje et strejf af rustik lune til fotocollager ved at skabe billedtekster og beskeder skrevet på birkebark.

Instruktioner

•Harvest birkebark fra et nyligt fældet træ eller et træ lige ved at blive skåret. Tryk forsigtigt din hobbykniv mod bark, scoring top 1/16 tommer af den. Barken bør skræl let væk fra træet.

•Sæt bark mellem to stykker af avisen. Sørg for, at Barken er helt flad, og placere en tung bog på det øverste stykke af avisen. Lad barken tørres på denne måde i omkring 48 timer. Barken skal være tør og forblive flad.

•Plan din besked. Hvis oprettelse af et kunstværk, kan du bruge kanten af din avis som en lige kant til at holde linjer af meddelelsen lige. Hvis oprettelse af et barns projekt, vælge noget simpelt som alfabet, tal eller en kolonial børne rim.

•Skriv langsomt og forsigtigt med et fedt blyant. Træk fedt blyant langsomt over fibrøst overfladen for at undgå brevene ser rystende og ujævn. Et fedt blyant er en tung olie oliekridt, der ikke bløder i kornet af træ som blæk. Ikke presse hårdt om blyanten; Det kan bryde og plamage. Være tålmodig og form jeres breve omhyggeligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com