Hvordan man Test Start kondensatorer på ovnen blæsere

November 1

Mange elektriske enheder bruge nogle form for kondensator, herunder en ovn blæser. En kondensator er en enhed, der gemmer en elektrisk ladning. En start kondensator er typisk findes på et klimaanlæg eller varmepumpe hvor ekstra drejningsmoment er nødvendige for at starte kompressoren. En ovn bruger normalt en køre kondensator til at opretholde en forholdsvis konstant spændingsforsyning til blæsermotor. Hvis du er bekymret, din ovn kondensator ikke er fungerer korrekt, kan du teste det ved at følge et par enkle trin.

Instruktioner

•Undersøg kondensator visuelt for tegn på skade. Svulmende, eller væske siver ud af enheden, er fælles tegn, kondensatoren skal erstattes.

•Drej off magt skal ovnen og sat på beskyttende briller. Helt afbryde ovnen fra strømkilden.

•Fjern de ledninger, der er forbundet med terminalerne. Disse er de eneste ledninger forbundet til kondensatoren, og terminalerne, der er de eneste terminaler. De er placeret på toppen af enheden.

•Discharge kondensator. Udleder en kondensator betyder blot slippe enhver resterende nuværende afholdt i enheden. Du kan bruge din voltmeter eller en watt modstand til at forbinde til terminalerne. Dette giver mulighed for eventuelle gemte nuværende en vej ud af kondensator.

•Kontrollér kondensator rating på siden af enheden. Det vil have to numre. Først er mængden vederlagsfrit enheden kan gemme, udtrykt i microfarads-- eller mfd-- og andet er forsyningsspændingen. Ud over rating, bør kondensator have et plus eller minus påtegne og en procentdel, der angiver intervallet for enheden kan svinge og stadig anses for at være fungerer korrekt.

•Indstil dit voltmeter til indstillingen kondensator og Tilslut måleren til terminaler på kondensatoren. Check læsning får du mod rating på kondensatoren. Hvis din bedømmelse er inden for det tilladte interval af kondensators rating, derefter er din kondensator stadig god. En læsning uden for det tilladte område betyder du nødt til at erstatte din kondensator.

Tips & advarsler

  • Mange mennesker bruger en skruetrækker til at varetage en kondensator. Dette kan være farligt og kan også beskadige skruetrækkeren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com