Min citron træ er ikke blomstrende

May 17

Citrontræer er lyse og smukke i foråret og sommeren, med citron-duftende blomstrer og generøse frugt høst. For at opnå både blomstrer og høst, men skal citron træ modtage den rigtige pleje i hele resten af året.

Site

Citrontræer kræver lyse sollys i mindst otte timer om dagen og bør sidde i områder, der får hurtig, komplet dræning. Manglende sollys eller stillestående vand vil holde en citron træ fra blomstrende.

Jord

Citrontræer bedst i dyb, rig og rask-afløb jord og nyde økologisk kompost i deres jord for ernæring. Citrontræer, der ikke får tilstrækkelig ernæring har ikke ressourcer til at blomstre eller frugt.

Beskyttelse

Ifølge Purdue University, citron træer er kun hårdfør til 22-24 grader Fahrenheit og vil miste begge blade og blomstrer i temperaturer lavere end 28 grader Fahrenheit. Beskytte citrontræer ved at tage dem indendørs eller bioklip dem under kolde temperaturer til at holde dem i live i foråret blomstrer.

Vand

Som alle træer kræver citroner den rette mængde af vand til at vokse og blomstre. Give citroner mindst 2 inches vand om ugen i løbet af vækstsæsonen støtte både blomster og frugt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com