Fluer på My Magnolia Tree

November 1

Fluer på My Magnolia Tree

Meget små fluer er blandt de skadedyr, set på magnolia (Magnolia spp.) træer. Magnolia træer kommer i en række størrelser og blomstre med prangende blomster i foråret. De løvfældende eller stedsegrønne træer vokser bedst i veldrænet, frugtbar jord.

Identifikation

Thrips er meget lille, flyve-lignende skadedyr med fine, smalle, frynsede vinger. Voksne er 1/20 tommer eller mindre længde. Unge thrips, kaldet nymfer, er ligeledes struktureret men er vingeløse. Thrips kommer i forskellige farver afhængigt af arter.

Skader

Thrips skader planter ved at fodre på hurtigt voksende væv indholdet. Thrips får inde i lukkede knopper og nye blade til foder, hvilket gør skaden tydeligt før thrips er identificeret. Skader fører til misfarvning, forvrængning og sorte pletter af afføring på blomster og blade. Kronblade er ofte stribede i brun. Der er bladtab og forkrøblede plantevækst.

Kontrol

Brug klæbrige fælder til at fange thirps. Indføre minut pirat bugs og predaceous mider i angrebne planter. Holde planter fri for ukrudt og debris. Kemisk bekæmpelsesmuligheder omfatter brugen af azadirachtin, neem olie og pyrethriner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com