Balsam Fir Tree Information

November 1

Balsam fir tree stammer fra Nordamerika og Canada. Kendt for sin karakteristiske duft, har balsam fir tree en række vigtige anvendelser, både i naturen og i industrien.

Nål

De fladtrykte nåle af balsam fir tree gennemsnitlig 3/4-inch lang og er grønne på den ene side og sølv på den anden. Som en evergreen træ bevarer balsam fir sine nåle hele året rundt.

Størrelse

En balsam fir tree når højder på ca 80 fod, gør det et moderat størrelse fyrretræ, ifølge Virginia Tech.

Funktioner

Balsam fir producerer aflange kogler ca 2 til 3 1/2 inches lang, der er grønt med et lilla skær. Barken af balsam fir tree har en skinnende udseende og en grå-brun farve og er glat.

Geografi

I USA vokser balsam fir træet i staterne i Connecticut, Iowa, Indiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Hampshire, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Virginia, Wisconsin og West Virginia, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. Balsam fir vokser også i hele Canada undtagen i British Columbia og dele af Yukon og Northwest Territories.

Bruger

Balsam fir giver mad og husly for en række dyr, herunder elg, rådyr, snesko harer, bævere, sorte bjørne og små ryper. Balsam fir træ bruges almindeligvis konstruere rammer for letvægts-objekter som møbler, og papirmasse fremstillet af træet er også vigtigt i produktionen af papir.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com