Hvordan konverterer jeg en sag traktor fra 6 Volt til 12 Volt?

November 1

Konvertering af din sag traktor fra 6-volt til 12-volt er en god idé, hvis du ikke gendanner traktoren, men snarere ved hjælp af det for arbejde. Gammelt, pre-1950's 6 volt systemer er ikke pålidelige for flere grunde. Hvis motoren ikke revving langt ud over idol hastighed, kan ikke generator af 6 volt-systemet oplade batteriet. Derudover har 6 volt batterier en vanskelig tid at dreje starteren i koldt vejr. Den bedste grund til at ændre systemer er, at 12-volt er branchens standard, så dele er let at komme af. Konverteringen er ikke svært. Du behøver ikke at rewire din sag.

Instruktioner

•Fjern batteriet kabler fra 6 volt batteri terminalerne med en fatning og skruenøgle. Skru Vingemøtrikker på mount æglægningsbur og fjerne batteriet fra mount. FN-tråd skruer fastgørelse batteriet kabler til generatoren. Unbolt generator fra generator mount. FN-tråd skruer vedhæfter generatoren ledninger til regulator. Tage regulator off mount af unbolting det.

•Tag 6 volt sikringer fra sikringsboksen med nål næse tænger. Fjerne tarmene dækker de lamper med din stjerneskruetrækker og fjern pærer og forsamlinger med nål næse tænger. Male 6 volt mounts batteri, regulator og generator off traktor ramme. Vedhæfte de 12-volt mounts på det samme sted på rammen med din svejser. Lægger vekselstrømsgenerator, regulator og batteri til deres respektive mounts.

•Undersøg traktoren ledninger. Fjerne og rewire enhver kobber med dårlig casing. Tillægger de generatoren terminaler batteri kabler og tråd nødder på med din socket sæt. Vedhæfte de ledninger, der kører mellem generatoren og regulator, de samme, der kørte mellem regulator og generatoren. Hvis din traktor har en tænding starter, wire ballast modstandskvinde til spolen. Fastgøre kablerne kører fra generatoren til terminalerne af batteriet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com