Hvordan man laver din egen Vinyl bogstaver til væggen

May 18

Vinyl Bogstavernes er en hurtig måde at tilføje et strejf af kunst til dine vægge. Du kan sikre vinyl til enhver flad, ikke-porøs overflade. Fra din favorit citater til dine initialer til familie navne, kan du bruge bogstaver til at tilpasse dit space. Du kan også vælge skrifttypen, størrelsen på skrift og farve til vinyl. Mens der er virksomheder, der sælger en bred vifte af ordsprog, foretrækker du måske at gøre din egen vinyl bogstaver.

Instruktioner

•Purchase en selvklæbende vinyl, såsom kontakt papir, fra et håndværk butik. Du kan arbejde med ikke-klæbende vinylmateriale, men du bliver nødt til at købe et klæbemiddel til anvendelse på bagsiden af vinyl til at få det til at holde sig til væggene. De fleste håndværk butikker bære et udvalg af forskellige farvede vinyl med selvklæbende bagside, så Vælg den farve du ønsker din vinyl decals eller bogstaver til at være.

•Brug din computer til at gøre en stencil til hvert bogstav. Vælge skrifttype og størrelse du ønsker at bruge. Udskrive et brev pr. side for større størrelser. Dit tekstbehandlingsprogram vil give dig med en lang række skrifttyper, eller du kan søge online på websteder som 1001freefonts.com for supplerende. Du kan også investere i en printer, der skærer selvklæbende vinyl baseret på dokument på computeren. For at gøre dette, skal du særlige vinyl og en printer.

•Udskrive din bogstaver på papir ved hjælp af din computer's printer. Klip hvert brev til laver stencils og placere dem på toppen af den øverste side af din selvklæbende vinyl. Spore omkring din stencils med en blyant, at skabe en blød indrykning i vinyl. Efterlade tilstrækkelig plads mellem bogstaver gør det nemt at skære hver brev uden at skabe ekstra affald. Fjerne stencilerne og skåret ud bogstaver ved hjælp af en saks.

•Consider opgradering til et professionelt system. Hvis du vil oprette vinyl Bogstavernes som en forretning, overveje at investere i en vinyl kutter eller plotter. Disse maskiner arbejder med store ruller af vinyl og kommercielle-grade forsyninger for at oprette omkostningseffektive vinyl bogstaver. Forvente at betale mere end $3.000 for et professionelt system.

•Lay, hvor du ønsker vinyl bogstaver til at gå på væggen. Du kan finde det nyttigt at bruge en plan og en lineal. Skræl opbakning fra vinyl og glat bogstavet på plads. Du kan bruge et kreditkort til at udjævne eventuelle bobler.

•Indstil om du ønsker at tilføje en klar spray til toppen af vinyl til at hjælpe det forblive på plads.

Tips & advarsler

  • Du kan finde det nyttigt at bruge en præcision hobbykniv til at skære indersiden dele af breve.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com