Hvordan kan jeg bruge elektriske værktøjer?

November 1

Hvordan kan jeg bruge elektriske værktøjer?

Elektriske værktøjer tage gentagne bevægelse og indsats fra den menneskelige krop og overføre hovedparten af arbejdsbyrden til værktøjet. De fleste husstandens elektriske værktøjer har en multi revolverende gennemføre (drill chuck, savklinge), som producenten generelt positioner væk fra brugeren af sikkerhedsmæssige årsager. Processen med at bruge elektriske redskaber er sikker, så længe du foretage korrekt brug procedurer.

Rigtige værktøj til jobbet

Køb det rigtige værktøj til at udføre jobbet. Forskning tilgængeligheden af værktøjer, der kan passe den krævede opgave--hvis du nødt til at skære en tidligere installeret kloakrøret, vælge den korrekte type af saven. En rundsav ville skære igennem røret i en forholdsvis begrænset plads, men en powered gering sav ville ikke som det er eneste semi-bærbare og ikke designet til at gå direkte over til installerede rør eller træ.

Studere manualen

Fortrolig med motorsaven ved omhyggeligt at kigge på dets bevægelige dele. Læs instruktionsbogen til at forstå hele spektret af sin evne. Spørg dig selv, hvis du kan angive en sav til at skære i forskellige vinkler eller ved forskellige hastigheder og hvad jobs det er behov for at udføre.

Korrekte spænding

Inden du slutter den elektriske værktøj, Sørg for, du tilslutter det til de korrekte spænding kredsløb krav. Selvom de fleste husstandens elektriske værktøjer køre på standard 120 volt, kræver nogle større værktøjer 240 volt. Kontroller også, at alle værktøjets sikkerhedsfunktioner (blade skjolde) er til stede og fungerer korrekt. Sørg også for, at værktøjets stik har en jordledning af på udkig efter tre stikben kommer ud af stikket.

Passende beskyttelse

Som pr fabrikantens anvisninger, bære passende beskyttelsesudstyr. Du bør bære øjet briller, når du arbejder med motorsave og øvelser og nogle gange figursyet arbejdshandsker til at beskytte hænder. Bære en støv maske, afhængigt af materialet er savet/boret. Mens værktøjet bruges, sikre dets kabel ikke er dækket med objekter, der vil hæmme værktøjets bevægelse.

Kropsstilling

Hold værktøjet magt ordentligt, ved hjælp af begge hænder. Stander/holdning dig selv med din kropsvægt, jævnt fordelt. Generelt peg de bevægelige dele væk fra dig og mod objektet der arbejdes på. En undtagelse er en gering sav hvor kniven vender mod dig men dens shield beskytter dig mod både blade og flyvende savsmuld. Når du er færdig, straks slå værktøjet og fjerne den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com