Hvordan man opbygger Garage reoler

May 19

Hvordan man opbygger Garage reoler

Af alle lagerområde i dit hus har garage normalt ære at være det mindste organiseret og mest underudnyttede område. Vi alle har tendens til at læne sig ting på væg i garagen, med ringe hensyntagen til organisation og æstetik. Mens der er virksomheder, der gør en pæn fortjeneste ved at bygge hylderne og kabinetter specielt til garagen, DIY tilgang virker lige så godt, er sjovere, og er langt billigere.

Instruktioner

•Plan præcis hvor du skal bygge på hylderne. Gøre, når alle bilerne er parkeret i garagen. Hvis du bygger hylder fra gulv op, gøre kridt mærker præcis hvor på hylderne vil gå. Gør det samme for enhver væg-monteret reoler. Dette vil lade dig vide, hvis dine planer vil forstyrre parkering, får i eller ud af bilen, eller vil tilføje en fare for at du kan rejse eller bang dit hoved på.

•Construct base for hver hylde, ved hjælp af fire 2x4s. Bredde og længde af hylden vil afhænge af hvor meget plads du har til at arbejde med. Bruge dæk skruer til at vedhæfte 2x4s, og sørg for, at siderne er selv før du fortsætter.

Uddelingen enhed til væggen. Hvordan du gør dette afhænger af dit design og din garage layout. Chancerne er du nødt til at vedhæfte det til cinderblocks, så har planer om at bore i cementen og bruge stærk ankre. At holde tingene forsvarligt er fastgjort altafgørende. Brug kun tunge materialer til at konstruere reoler. Kontroller, at enheden er fastgjort til væggen i flere områder. Hvis du vælger gulv-til-loft reoler, derefter vedhæfte det til loftet så godt.

•Sæt vandrette 2x4s til den base, hvor du vil hver hylde. Dette vil ikke kun styrke ting, men dette er, hvad du vil vedhæfte den vandrette 2x4s til. Fastgør disse med tunge bolte... Planer om at gemme tunge genstande (dæk, brænde) på bunden og lysere ting (udendørs og sæsonbestemte varer) på højere hylderne.

•Sæt en 3/4" tyk stykke krydsfiner på hver af de horisontale 2x4s støtte varerne på hylderne. Bruge yderligere 2 x 4 eller to til at lave et "gelænder" for at holde varer fra falder ud, hvis det ønskes. Male hylder til at matche indretningen af resten af garagen.

Tips & advarsler

  • Holde dine hylder organiseret.
  • Male vægge og gulve før du starter.
  • Hvis gulvet bliver fugtig, Påfør et par lag af murværk vandtæt maling på gulve og vægge før du starter.
  • Hvis opbevaring af brænde, kontrollere, om skadedyr inden det indendørs.
  • Tillad ikke børn eller kæledyr til at klatre på reoler.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com