Cedertræer med sorte nåle

November 2

Cedertræer med sorte nåle

Cedertræer producere grene med store klynger af nåle, der varierer i farve fra blå-grøn til mørk blå. Men tilstedeværelsen af sorte nåle på en ceder træ er tegn på et problem. Cedertræer med sorte nåle kræver øjeblikkelig pleje og opmærksomhed, hvis de skal inddrive med succes.

Kvist og Tip Blight

Blysenes af kviste af ny vækst og tips af sundere ældre grene er forårsaget af svampe. Svampe Angiv cedertræer gennem insekt skade, vejr-beskadiget grene, sår fra beskæring eller rødderne af anlægget. Kvist og tip blysenes forårsage mindre grene og enderne af større grene at vende brun eller sort som sygdommen skrider frem. Fjerne døde og alvorligt beskadiget grene, og behandle det hele cedar træ med et svampemiddel.

Nål Browning

Ifølge hjemmesiden Clemson Cooperative udvidelse er der adskillige vækstfaktorer, der bidrager til nålen bruning. Nål bruning forårsager nåle til at slå mørkebrun eller sort og slippe for tidligt fra cedar træ; svære tilfælde har potentiale til at dræbe et træ. Hund urin er en årsag til nålen browning, især på nederste grene. Begge lange perioder med tørke og overskydende vand eller stillestående vand kan føre til nål browning, enten tørring eller drukning ceder træ.

Cercospora kvist Blight

En anden svampesygdom, Cercospora sequoiae var. juniperi eller cercospora kvist blight, inficerer gamle nåle på grene tæt på jorden først. Denne sygdom spredes opad fra rødder, smitter flere og flere grene, som det skrider frem, i sidste ende fører til dieback og sorte nåle. Behandle cercospora kvist blight ved beskæring døde grene og behandle træet med et svampemiddel, der vil dræbe og styrer svampesporer og forhindre sygdommen i at spredes.

Root Rot

Root rot sygdomme er forårsaget af svampe patogener, der trives i alt for fugtig eller vandlidende jorder. Roden rådner inficere cedertræer fra rødder, forårsager en række problemer, herunder sort eller døde nåle, gren og kvist dieback, hæmmet vækst og nedgang. Behandle root rot ved at holde jorden fri for stillestående vand, sprøjtning cedar træ med et fungicid og beskæring døde eller alvorligt beskadiget grene at forhindre sygdommen i at sprede sig til sunde dele af træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com