Hvordan man laver glasfiber bøtter Look nye

November 2

Hvordan man laver glasfiber bøtter Look nye

Når de ikke rengøres regelmæssigt, bliver glasfiber bøtter grynet og grov. Mug og restkoncentrationer kan forårsage misfarvning, og vand pletter kan forårsage glasfiber for rust over tid. Glasfiber er dog nemt rengøres og restaureret til god tilstand. Hvis du har en glasfiber badekar, kan du gøre det ser nye igen med blot et par enkle trin.

Instruktioner

•Anvend en blød svamp eller klud til at rengøre karret. Undgå slibende enheder, som vaskning puder eller strittede børster, som kan ridse glasfiber. Skrub i cirkulære bevægelser til mest effektivt løft rester fra karret.

•Brug et badeværelse cleaner godkendt til glasfiber brug at rengøre karret. Typisk, undgå pulver rengøringsmidler. Spray på hele karret, selv områder, der vises ren, til at forhindre mug og meldug fra akkumulere. Skrub med en svamp. Grundigt skyl rengøringsmidler, så sæberester kan forårsage mug og meldug.

•Forbered en pasta af bagepulver og vand til brug på problemområder, såsom overdreven udskud opbygning eller rester, som ikke kan fjernes med almindelig rengøring. Bruge en kop bagepulver for hver gallon af vand. Bland grundigt og anvende til pletter eller pletter. Lad pastaen sidde i fem minutter. Scrub pastaen i pletten med en svamp og skyl. Gentag dette trin som nødvendigt, indtil resten af pletten er fuldt ud ophævet.

•Treat skimmel med blegemiddel. Blandes én del blegemiddel med 10 dele vand. Hæld løsning direkte på mug steder, og fem minutter at suge. Skyl grundigt.

•Treat calcium, lime eller rust med et produkt specielt designet til at fjerne disse problemer efter bekræftelse af, at produktet er sikker til brug på glasfiber. Spray produktet på steder, og krat med en svamp. Skyl grundigt at forhindre misfarvning.

Tips & advarsler

  • For at holde glasfiber tørre badekar søger nye, håndklæde karret efter hver brug til at forhindre vand pletter og mold. Spray karret med en drink efter brusebad renere efter hver brug. Dette vil forhindre udskud opbygning. At lave din egen spray, tilføje 1/3-kop hvid eddike til en 32 ounce sprayflaske og derefter udfylde med vand. Hold sprayflaske praktisk til brug efter hvert brusebad eller badekar.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com