Ordentlig plante pleje

November 2

Ordentlig plante pleje

Ordentlig plante pleje har fordele ud over nyder en dejlig have. Sunde planter er mindre modtagelige for sygdomme og skadedyr. Fremme væksten af sunde planter kræver årvågenhed og konsistens.

Vælge planter

Vælg plantesorter, der trives i din region. Læs frøposen eller tjekke med din lokale havearbejde center for anbefalinger.

Sollys krav

Købe planter, der vil vokse med mængden af sollys i din værftet. Hvis din have er skyggen om eftermiddagen, derefter vælge planter eller blomster, der kun har brug for morgen sollys.

Jord krav

Kontrollere jord pH for at sikre, at det er passende for dine planter. Derudover placere dine planter i områder med god dræning til at forhindre root rot, mug og andre problemer. Befrugte planter, på et passende tidspunkt og med den korrekte gødning til at forhindre root brænde.

Plante understøtter og espalier

Sætte alle anlæg understøtter eller espalier i jorden før plantning dine blomster, for at undgå at beskadige de bud rødder.

Plantning

Plante frø eller planter på den rette dybde. Space dem langt nok fra hinanden, så de ikke vil blive overfyldt ved modenhed.

Vand krav

Lære de vanding behov af de forskellige planter i din have. For eksempel, skal nogle planter tørre ud mellem vanding. Før vanding, undersøge blade og stilke en gang om ugen for at fange eventuelle insekt skadedyrsangreb eller sygdomme tidligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com