Hvordan man dyrker bønner eller Fava Bønner

May 21

Hvordan man dyrker bønner eller Fava Bønner

Bønner, ofte kaldet Fava Bønner, ses sjældnere i køkkenhaven end de typiske bønner. Denne store bean tilbyder ikke kun fremragende Tilføjelser til middagsbordet, men er nem at dyrke og dekorative nok til at bruge som en kant rundt om køkkenhaven. Her er lidt information om broad bean eller fava bønner og hvordan man dyrker det.

Instruktioner

•Fava bønner er ofte brugt i italienske retter og omtales som 'fagioli'. De er store bønner med smøragtig, kødfulde teksturer. Nogle få mennesker kan være allergiske over for dem og andre kan finde rå bønner vil irritere deres maver. Men de fleste mennesker finder bønner at være rig, velsmagende grøntsager, som har en høj ernæring værdi.

•Unlike de fleste bønner, disse planter foretrækker at vokse i køligere årstider. Hvis du bor hvor der er ingen hård frost, de kan plantes i efteråret. Ellers, plante dem tidligt i foråret. De er ikke normalt solgt som planter men er let vokset fra frø.

•Grow fava bønner i næringsrig jord i køkkenhaven. De vil danne små buske til ca 18" tall. Blomsterne er dannet i masserne og er meget dekorative. De vokser i klynger af hvide blomster, hver blomst, at have en stor sort plet på den lavere petal. Disse unikke sorte og hvide blomster bliver bestøvet for at blive store, fede, cylindrisk bælg dæmpning tre til seks bønner inde. Bønnerne er klar til høst, når bælgene svulme.

•Kapacitet bønner eller fava bønner regelmæssigt og give dem fuld sol. Du kan selv dyrke dem afbrudt i blomsterhaven, da de er ganske dekorative. De ikke tiltrække en masse skadedyr og ikke er så kræsen så mange grøntsager. Så hvis du er interesseret i at dyrke en mere usædvanlig bønne, der kræver lidt opmærksomhed, så prøv voksende broad bean.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com