Sentry Safe instruktioner

November 2

Sentry Safe instruktioner

Hvis du har vigtige dokumenter eller elementer, du skal holde på kontoret eller i hjemmet, at få et godt sikkert at gemme dem i kan give dig nogle meget tiltrængt fred i sindet. Sentry er en producent af pengeskabe egnet til hjem, kontor og kommerciel brug. Selskabet introducerede den første brand-resistente sikkert i 1955, og opererer i over 50 lande verden over. Hvis du lagring vigtige punkter i din Sentry safe, er det vigtigt, du ved hvordan man betjener din model. D888 er en standard, hjem-Brug sikker med en kombination afløse, hærdet stål sag og tre låsning bolte. Mange andre Sentry safe produkter fungerer på samme generelle måde.

Instruktioner

•Kontroller din produkt manual for kombination til pengeskabet. Hvis du har manualen, sikre, at serienummeret skrevet på forsiden af manuelt svarer står i nederste højre hjørne af din sikker. Hvis du ikke har en manual, bør du har været givet en tre cifre.

•Drej dial så langt til højre som det vil gå. Det skal stoppe på nummer 87. Skiven er på den øverste del af sikker døren. Drej håndtaget med uret, som du kan, og derefter åbne døren så meget som det vil tillade.

•Drej håndtaget mod uret til at udvide den låsning bolte. Drej håndtaget, indtil det ikke kan gå videre.

•Indstil dial "0." Drej skiven mod uret, gå forbi den første række i kombination tre gange. Drej hjulet langsomt når man nærmer sig antallet for fjerde gang, fordi hvis du går for langt du nødt til at genstarte processen. Stop på den første række kombination på den fjerde omgang.

•Drej skiven med uret og pass kombination to gange før afvikling på det andet tal. På den tredje gang rundt, stoppe skiven på det andet tal.

•Drej uret skiven igen. Gå forbi den tredje række kombination én gang, og derefter stoppe på det anden gang rundt.

•Drej skiven med uret, indtil det stopper. Nu dreje håndtaget med uret for at åbne sikker fuldt ud. Processen for at åbne sikker fra er lukket den samme, bortset fra at der er ingen grund til at delvist åbne sikker som beskrevet i trin 2. Der er kun gjort for at teste kombinationen sikkert.

•Drej håndtag rundt mod uret hen til afløse sikkert, når det er lukket. Drej skiven rundt til venstre fire gange for at forvrænge kombinationen og sikre sikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com