Stedsegrønne træer til vestlige North Carolina

November 2

Vestlige North Carolina er inden for US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 og 7. Vintertemperaturer i denne del af den Tarheel stat drop til så lavt som 10 grader under nul F. vestlige North Carolina forhøjet og ofte bjergrige terræn understøtter mange stedsegrønne arter, med nogle af disse træer er passende landskabspleje typer.

Fraser Fir

Fraser Ædelgran (Abies fraseri) fungerer som en enhed træ, og er ofte vokset til et juletræ. I vestlige North Carolina, Fraser fir er en naturligt hjemmehørende arter, vokser til 40 fod i højder op til 6.600 fødder, konstaterer den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Fraser fir har tommer lange, stedsegrønne nåle der næsten fuldstændigt dækker hver stængel. Fraser fir ideelle websted modtager fuld sol og funktioner fugtig lerjord. Denne evergreen er let at omplante.

Carolina Hemlock

Plant Carolina hemlock (Tsuga caroliniana) i rækker og drage fordel af sin stedsegrønne karakter til at oprette personlige oplysninger skærme i vestlige North Carolina. Native træet vokser til 60 fødder, med nåle University of Connecticut plante Database beskriver som ser ud som plastik. Carolina hemlock vil ikke tolerere en hot site eller en udsat for konstant vind. Carolina hemlock, når de plantes alene på en græsplæne, gør en egnet prøvemateriale træ. La Bar gråd og Compacta er sorter af denne art.

Rød Gran

Vestlige North Carolina er det sydlige område af den røde Gran (Picea rubens), den eneste Gran arter med enhver distribution i syd i østlige Nordamerika. De køligere klima i regionen giver denne stedsegrønne trives, med nogle røde graner vokser til 70 feet. Rød spruce landskabspleje hovedbeskæftigelse er som et prøveeksemplar træ, med rød-brune bark, en af sine største attraktioner. Rød spruce behov for fuld sol og lidt fugtig jord med en kapacitet til at dræne godt til at vokse til potentiale.

Table Mountain Pine

Bekæmpelse af erosion på stenet højdedrag er en akkord, tabel Bjergfyr (Pinus pungens) håndterer godt. Denne hjemmehørende i det vestlige North Carolina vokser i tørre, grusede steder. Evergreen, blå-grøn, 4-tommer lange nåle udvikle i grupper af toere og treere på grene af tabel Bjergfyr. Barken er rødbrun og kegler er op til 4 inches lang. Tabel Bjergfyr tåler tørke, men træet er en langsomt voksende arter. Kønsmodne individer vil til sidst nå højder i området 40 - 60 fod.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com