Huset ledninger 101

November 2

Huset ledninger 101

Det bedste sted at starte nogen bolig ledninger projekt er på panelet breaker, som er kontrolcenteret til alle kredsløb i dit hus, og forstå det vil gøre projektet nemmere. Før du fodre kredsløb ledninger ud fra panelet, plan hvert kredsløb ved at tegne et diagram, der vil hjælpe dig med at undgå overbelastning kredsløb og vil være reparationer en handy reference hvis du skal foretage.

Anatomi af panelet Service

Bag døren til din tjeneste panel er en serie af switche kaldet afbrydere. Når du Skru og Fjern dækslet, kan du se, at hver breaker snaps skiftevis ind på en af to messing bus barer. Disse barer bære live elektricitet fra El-selskab og er altid fyldt med energi og farlige, selv når du slukker den vigtigste magt Afbryd. Udover messing stænger er der en sølv en til den hvide neutrale ledning af hvert kredsløb og jorden bar for den nøgne jordledning. Jorden bar skal forbindes til jorden--normalt via en metal bar bankede ind i jorden et sted i nærheden af panelet.

Bolig kredsløb

Hver af de varme bus barer er ved en spænding på 120 volt i forhold til jorden, og de to barer ved en spænding på 240 volt i forhold til hinanden. Mest bolig kredsløb tilsluttes en eller den anden af disse barer via en sort ledning tilsluttet afbryder og neutral baren via en hvid ledning, hvilket gør spændingen i kredsløbet 120 volt. Mere kraftfuld kredsløb for store apparater tilsluttes både bus barer til at give en arbejdskapital spænding på 240 volt. De har to hot ledninger--en sort og en rød-- og hver ledning tilsluttes et separat breaker på et parret sæt.

Ledning og afbryder størrelser

120-volt breakers er typisk normeret til 10, 15 og 20 ampere mens 240-volt dem er normalt normeret til 30, 50 eller 60 ampere. Wire størrelse du skal bruge for hver kredsløb afhænger breaker størrelse. Den thinest ledning til beboelsesformål er 14 gauge, og det er velegnet til 120-volt, 10 - og 15-amp breakers, men du har brug for 12-gauge wire til 120-volt, 20-amp kredsløb. Hvis du ledninger en 240-volt kredsløb, du har brug for 10-gauge wire for 30-amp kredsløb og 8-gauge for de 50-amp. 220-volt kredsløb er normalt dedikerede, hvilket betyder at de magt kun ét apparat, såsom en hårtørrer eller vandvarmeren.

Kører Wire og oprettelse af forbindelser

En af de vanskeligste jobs i bolig ledninger kører ledninger, selv. Da det skal være skjult, gøre det, inden væggene er dækket, selvom du kan fiske ledninger gennem eksisterende vægge med løftbare metal-spole, kaldet fisk tape. At skabe forbindelser til forretninger, er switches og lys ligetil så længe du huske den grundlæggende farvestandard. Røde og sorte ledninger tilsluttes altid messing terminaler, hvide ledninger til sølv dem og jorden ledninger til grønne. Altid gøre din forbindelser med breaker kraftoverførsel kredsløbet slukket, eller gøre forbindelserne, før du hook op breaker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com