Værktøjer til at gøre beton byggesten

November 2

Værktøjer til at gøre beton byggesten

Romerne bruge en type af konkrete mørtel allerede i det 2. århundrede f.kr. til at binde sammen sten i opførelsen af bygninger. Et par hundrede år senere, lille, støbt beton blokke blev brugt i bygninger i nærheden af Napoli-området. Omkring år 1900 blev støbt beton blokke fremstillet i USA. De var dog så tunge, at de var upraktisk. Hule betonblokke reduceret vægt, som brug af lettere materialer. Selvom betonblokke er i dag produceret af maskiner, kværne op til 2.000 blokke i timen, er det muligt at foretage dem i hånden, med en vis indsats.

Skimmel-og værktøjer

En støbeform er simpelthen krydsfiner form af enhver størrelse. Brug en boremaskine til at konstruere formen krydsfiner med træskruer til at gøre det lettere at fjerne de færdige blokke. Før hælde beton blandingen i formene, sprøjte dem med en release agent: noget så simpelt som madlavning spray er effektiv, eller bruge en gel såsom vaseline. For at hælde hule blokke, konstruere en anden, mindre krydsfiner form at indstille inde den ene.

Måleværktøjer

Brug et målebånd til størrelse din blok forme korrekt. Standard betonblokke er omkring 20 af 8 7 1/2 inches og vejer ca 40 pounds. Betonblokke kan foretages i enhver størrelse og form, men det ville være godt at gøre et par test blokke for at se hvilken størrelse og vægt kan du håndtere og hvad er passende for dit projekt.

Beton-blande værktøjer

For at gøre et stort parti af beton, overveje at leje en betonblander fra et hjem forbedring butik. For et lille parti, alt du behøver er en trillebør og en hakke. Sæt alle værktøjer og materialer i nærheden af en vandkilde, så du ikke behøver at løfte og bære så meget.

Tørring og hærdning

Har flere stativer på hånden for udstikker komplet blokkene fuldt tørre og helbrede før du bruger dem for bygning; Dette tager ca. 14 dage minimum. Gamle paller er et godt materiale til denne del af jobbet. Industrielle anlæg sat de færdige blokke i en tørring ovn til at fremskynde processen og sørg for alt vand er fjernet.

Ingredienser

Betonblokke betød for bygningskonstruktioner skal være stærkere og tungere end blokke, som du kan bruge til, sige, en haven væg. Den sædvanlige blanding er Portland cement, en samlet som sand eller små grus, og da lidt vand som muligt. Lysere blander, for nonload-bærende vægge, indeholder knust skifer, ler eller skifer. Dette materiale er opvarmet først, for at slippe af enhver dvælende organisk materiale, hvilket gør det til lidt pudder. Når føjet til cement mix, skaber det en blok, der vejer mindre. Boligejere kan nemt gøre et produkt kaldet hypertufa til figuren plantageejere, trædesten og andre haven objekter. I dette tilfælde føje en procentdel af tørv, ståluld eller andre materialer til cement blandingen til at gøre en lettere vægt blandingen velegnet til støbning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com