Kvindelige dele af en blomst

May 22

Kvindelige dele af en blomst

Blomstens kvindelige dele kan findes i afsnittet bloom i anlægget. Bloom er en del af blomst med blade og kronblade. Kronblade danner en ring, hedder corolla. En blomst kan have mere end én bloom på stænglen. Inde Blomsterkronen er støvveje og støvdragere bægerblade, der omgiver blomsten organer. Blomstens kvindelige dele er indrettet således, at visse kromosom celler, kaldet mælke kan befrugtes for at begynde at gøre frø til flere blomster.

Størrelse

Gamet celler er de mindste dele af de kvindelige blomst reproduktive dele. De repræsenterer en halvdel af kromosomer for reproduktion. Befrugtning giver den anden halv resulterer i produktionen af nye celler kaldes en zygote, som kan fortsætte med at udvikle og blive et foster. Grundlaget for udtrykket "gamet" er fra græske for ægteskab. Ægceller er hvor gamet celler er placeret i den kvindelige flower. Æganlæggene er inde i æggestokkene. Æganlæggene er, hvad tænder i frø, hvis befrugtet. Dette er, hvor fosteret sac er placeret. Det er fra Latin for "lille æg," da dette er, hvor fosteret er.

Funktion

Stigmatisering har en klæbrig åbning, der er placeret oven på stilen. Det er her, at pollenkorn overholder. Det er en del af frugtblad. Det er begyndelsen indførselsstedet for pollenkorn adgang til æganlæg med reproduktive stof. Stil er del af den kvindelige blomst stiger op over og er fra blomstens æggestokken. Det ligner en stilk eller materiel. Som en stængel, det holder stigmatiseringen stabil og giver en måde for pollen rør til at udvikle. En pollen tube er hule og vokser fra en pollen korn og transporterer mandlige kønsceller til den kvindelige ægceller.

Betydning

Frugtblad er den kvindelige reproduktionsorganer af en blomst, som har de befrugtede æganlæggene, der ændrer sig i frø. Det omfatter æggestokkene, stigmatisering og stil. Dette kan være en eller flere frugtblade, der er forenet sammen. Støvvejene er betegnelsen for alle frugtblade af en plante. Dette er fra græsk og Latin for "hus" og "kvinde." Støvvejen er et frugtblad eller gruppe af sammenvoksede frugtblade danner den kvindelige reproduktive del af en blomst, herunder æggestokkene, stil og stigmatisering. Hvis frugtbladene er sammenvoksede sammen så er der kun én pistil. Ordet er fra Latin og henviser til den figur, der ligner en pistil.

Fordele

Æggestokken er hvor æganlæggene udvikle sig til frø når befrugtet. Det er fra Latin og græsk betyder "lille frugt." Det er den nederste del af pistil. Det er del, hvor æganlæggene ændre i frugt.

Misforståelser

Bare fordi en blomst har kvindelige dele betyder ikke, at det altid vil være kvinde, da nogle planter kan ændres. Også, nogle planter er selvbestøvende, mens andre har både kvindelige og mandlige blomster på den samme plante.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com