Hvor stor får en krøllet piletræ?

November 2

Den krøllede piletræ omtales også som en proptrækker pil, Salix matsudana 'Tortuosa', får sit navn fra de snoede grene og kviste, der strækker sig fra træet.

Størrelse

Betragtes som en lille til mellemstore dekorative træ, vokser den proptrækker willow til en opretstående højde af næsten 30 fod, med en baldakin bredde 15 fod, ifølge University of Florida Institut for fødevarer og landbrugsvidenskab. Grenene er akut-vinklede og vokser næsten parallelt med stammen.

Vækstrate

Hvor stor en krøllet piletræ får er afhængig af spørgsmål som miljø, jordbundsforhold og vejr. Træet når sit maksimale størrelse og sundhed potentielle når plantet i USDA hårdførhed zoner 4B 8A. Det råder over en hurtig sats af vækst, hvilket tyder på en plante, der vokser over 24 inches hvert år.

Scarlet krøller Willow

En krøllet willow er også undertiden kaldes en Pekin willow eller Hankow willow. En anden sort af den proptrækker willow omfatter Scarlet krøller pil, Salix matsudana x S. alba. Arbor Day Foundation rapporter, at dette udvalg også når en højde på 30 fod med en spredning på 15 til 20 fod.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com