Sådan transplantation Dracaena Marginata Magenta

November 2

Dracaena marginata "Magenta" er en plante i familien agave. Ligesom agave, det kræver varme vejr til at overleve og er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 10 og 11. På grund af dette, D. marginata Magenta er mest almindeligt dyrket som en stueplante og trives indendørs med lidt pleje. Dracaena marginata Magenta er bedst når det er en smule potbound. Når du beslutter at omplante, skal du gøre det i foråret.

Instruktioner

•Vælg den næste størrelse pot til at transplantationen dracaena. Hvis det ikke indeholder drænhuller i bunden, skabe nogle.

•Fyld plantageejer halvvejs med lige dele af en veldrænet pottemuld og sand eller vermiculit. Dracaena vil rådne, hvis der er for meget fugt på sine rødder.

•Lay dracaena på sin side, og skub det fra puljen. Hvis det er fast, bruge dine knoer til rap skarpt på siden af puljen i forskellige områder at banke løs enhver rødder, der kan være forbundet med indvendigt væg af puljen.

Anslag dysefastgørelsen løsne klump med fingrene. Prøv ikke at miste for meget af jorden, når du gør det.

•Sæt dracaena marginata Magenta's rødder i den nye pot og tilføje eller fjerne jord, så det sidder i den samme dybde som det har været stigende. Hæld jord over klump at skubbe det med hænderne lejlighedsvis at fjerne luftlommer fanget i nærheden af rødderne.

•Kapacitet dracaena indtil vand dræner fra bunden af puljen. Efter det afløb, vand det igen for at sikre jordbunden er helt fugtig.

Tips & advarsler

  • Tilføje småsten eller brudt bestik til bunden af plantning gryder ikke støtte dræning. Det gør, faktisk hæmme dræning og gør mere skade end gavn. Købe en kvalitet pottemuld og ændre det med sand eller perlite støtte dræning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com