Rod struktur af en Rose Bush

November 2

Rosenbuske er lavet af to grundlæggende dele, blomstrende sukkerrør og rødder. Området hvor de to dele betyder kaldes Unionens graft og er kendetegnet ved en stor bule.

Struktur

Anker rødder er tyk og giver stabilitet for rosenhæk. Feeder rødder er mindre og hår-lignende og udarbejde fugtighed og næringsstoffer fra jorden. Nøgne rod rosenplanter består typisk af tre eller flere stokke, et bud union og både anker og feeder rødder.

Størrelse

Rod struktur størrelser vil variere baseret på modenhed eller alder af rosenhæk; ældre buske vil have tykkere, mere modne rødder.

Roden pleje

Roser er almindeligvis sælges i nøgne rod, hvilket betyder uden jord. Undgå at købe nøgne rod roser med knyttede rødder, og UC Davis antyder begrænse rødder til ikke mere end 8 inches i længden, da alt for lange rødder er ineffektive.

Plantning

Sættetid nøgne rod roser i vand i cirka 24 timer inden plantning. Grave et hul dybt nok til at give Unionens transplantatet dækkes med et par inches af jord. Grave hullet bred nok til at tillade rødder at blive spredt ud.

Advarsel

Beskytte rødderne mod svær frost af isolerende plante med ekstra jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com