Glas Block mørtel lækager

November 2

Glas Block mørtel lækager

Glasblokke kan komme separat eller i en formonteret panel, der hjælper fremskynde installationen af et glas block vindue. Du skal anvende mørtel mellem glasblokke, medmindre du bruger formonteret paneler, at holde blokke sammen og at hjælpe segl ud fugt, der kommer i kontakt med ydersiden af dit hus.

Fordele

Hvis er installeret korrekt, tilbyder glasblokke en mere vandtæt måde at give lys i alle områder af dit hus, som er udsat for en høj mængde af fugt eller nedbør. Glasblokke tillader lys at passere igennem, men giver en tyk barriere mod vandet. Stadig, mørtel mellem blokkene kan være en kilde til svaghed, så vandet til at sive ind i dit hus, selvom glasblokke, selv ikke er beskadiget.

Mørtel Type

Slags mørtel du bruger mellem dine glasblokke påvirker, hvordan resistente over for fugt vindue eller væg vil være. Almindelig mørtel eller den form, du vil bruge til mursten, ikke segl ud fugt i samme grad som mørtel fremstillet af Portland cement og sand, ifølge hjem forbedring ekspert Tim Carter.

Mørtel ansøgning

Når du anvender mørtel på blokke, er nøglen at sikre en maksimal dækning og til at beskytte mod huller eller luft lommer i mørtel. Emballere mørtel i sømme mellem glasblokke ved hjælp af hvilken som helst "tool", der vil gøre arbejdet, fra sticks til dine egne hænder (beskyttet af gummihandsker). At få mørtel på overfladen af blokkene er ikke et problem, fordi du kan tørre det af med en våd svamp før det tørrer helt. Når du er færdig, stabling blokke, ikke anvende mørtel til toppen. I stedet lukke kløften ovenfor blokke med silikone caulk. Mørtel kan lægge for meget pres på blokkene, førende til revner og utætheder ned ad vejen.

Yderligere forsegling

Efter glas block mørtel er fuldt hærdet, hvilket kan tage op til fem timer, vil silikone caulk anvendes til sømmene give en anden tætning mod vand indtrængen, i tilfælde af mørtel har revner eller huller. Caulk bør anvendes til sømme mellem blokkene og mellem blokkene og materialer blokke touch. Det skal hærde i mindst 24 timer i tørre og varme vejr, og endnu længere i køligt og vådt vejr, før du rører glasblokke eller caulk. At kontakte caulk, før det hærder fuldstændigt kan forstyrre dens segl med glas, ødelægge dens vandtæt kvaliteter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com