DIY gitter design

November 2

DIY gitter design

Hovedformålet med et espalier, for det meste altid fremstillet af træ, er at tilskynde planter til at vokse opad. Som design af espalier forhånd, tager de på en lang række andre hensigter. For eksempel, er en have espalier konstrueret med en træ tag, kendt som en pergola en fremragende skygge struktur. Oprette et opholdsområde nedenunder og som løvet begynder at udfylde og væve gennem taget, du har en naturlig solen-blokerende system.

Forberedelse

Undersøge plads til de DIY espalier vil hjælpe dig med at afgøre størrelsen og en passende form. Fritstående, høje espalier kan kræve lidt mere plads end espalier beregnet til siden af huset, fordi en fritstående struktur har brug for en stor base til at bære vægten af planten, som det vokser. Hvis den plante du vil bruge til fritstående espalier har potentiale til at vokse ud over toppen af strukturen, overveje en beliggenhed ved siden af et objekt, kan du hjælpe planten i skiftes vækst fra tremmer til det næste objekt. En høje træ er et ideelt valg i nærheden af denne type af espalier, fordi efter planten bliver vant til voksende rundt om træet i første omgang, det har en stor mængde af grene og stammen plads til at vokse sammen.

Espalier med Pergola

Designe og bygge et espalier med en pergola er et simpelt projekt, selv for uerfarne entreprenører. Den bedste metode for denne konstruktion er at starte med pergola. Hvis du planlægger at bruge rummet nedenunder for et opholdsområde eller anden aktivitet site, kortlægge din ønskede dimensioner og derefter måle pergola størrelsen af disse målinger. Denne metode kan du installere espalier sider med en passende højde, fordi du kan bygge eller købe et espalier, når du ser højden fra jorden til taget også. Når du vedhæfter sidevægge på rammen af pergola, overveje sømning den side strukturer med tætte intervaller til at forbedre robusthed. Som planterne vokse over tid, deres vægt kan belaste espalier, så styrke støtte vil hjælpe din espalier sidste langt ud over sine år.

Fritstående espalier

En fritstående espalier er en af de hurtigste designs til at samle og giver dig de fleste frihed i størrelse og form. Du kan gøre espalier firkantet, cirkulære, høj eller kort. En glimrende måde at begynde dette projekt er at opbygge den centrale struktur. I et fritstående espalier, core struktur er ansvarlig for robusthed, så brug en stærk træ stykke. Vedhæfte mindre træ planker både lodret og vandret over hinanden for at skabe et crisscrossing mønster. Denne teknik byder anlægget en række overflader greb og vind omkring under sin voksende proces.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com