De bedste Blueberry buske til Michigan

November 3

De bedste Blueberry buske til Michigan

Blåbær er en favorit frugt af mange mennesker på tværs af USA. Blåbær forårsage færre backaches, når picking da du ikke behøver at bøje over hidtil. Blåbær vokse godt i Michigan, især hvis du planter en passende sort. De fleste blåbær behøver 160 dage vokser tiden om året; og når plantning i Michigan, Sørg for at vælge sorter, ikke som er så modtagelige for frost i det sene forår og tidlige efterår.

Blueray

Blueray blueberry buske producere bær fra begyndelsen til midten af sæsonen. Dette er en hårdfør busk, der vil gøre godt, hvis der er en sen frost. Dette er et godt udvalg, især hvis du kan lide at spise friske blåbær. Plante blueray blueberry buske, hvis du bor i de sydlige dele af Michigan for de bedste resultater. Kig til klynger af dybe, blå bær på høsttidspunktet. Denne række blåbær vil vokse fra 4 til 6 feet tall så holde det i tankerne når plantning af nye Stokke. Plant mindst tre blueray blueberry buske sammen for at fremme cross bestøvning, men sørg for at efterlade omkring 6 fod i mellem hver plante. Disse bær er god til at spise ret off grenen, frysning, bagning og bevare, hvilket gør det til et populært valg for den hjemme producenten.

Northland

Northland blueberry buske er de mest kolde hårdføre sort, der er klar til plukning midt i sæsonen. Dette er et godt udvalg at vælge især for dem, der lever i de nordlige områder i Michigan. Det er let at dyrke bær med højt udbytte og meget sød smag. Northland blueberry buske har brug for en masse beskæring at holde anlægget en rimelig størrelse. Bær af northland bush er lidt blødere end andre blåbær. Mens dette er en selvbestøvende blåbær busk, det hjælper for at have mere end én nærliggende at støtte produktion bestøvning og frugt.

Bluecrop

Bluecrop blåbær har været en Michigan favorit i over to årtier. Bluecrop producerer et højt afkast af bær året med den rette pleje. Bluecrop blåbær buske vokser godt især i de sydlige dele af Michigan. Disse store blåbær er ikke så dyb en blå farve som andre sorter ikke er helt så sød, hvilket gør dem godt for bagning og bevare. Det producerer høj kvalitet, sygdomsresistente bær, hvilket gør det godt for den hjemme producenten. Forvente omkring 10 til 15 gallons af bær fra hver bluecrop blåbær busk i sæsonen lange frugter producere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com