Caring nemlig en potteplanter mexicansk Lime

November 3

Caring nemlig en potteplanter mexicansk Lime

Mexicanske limefrugter, også kendt som centrale limefrugter (Citrus aurantifolia), er så lille, det tager mindst en halv snes af dem at få 1/2 kop juice skulle lave en nøgle lime pie. Det er stadig den mest almindeligt dyrkede af de sure limefrugter. Mexicansk lime er en tropisk plante, der vokser udendørs i de varme klimaer af US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 og 11. I koldere klimaer, vokse træet i en gryde, kan du flytte indendørs når temperaturen falder.

Vand

Hvor ofte skal du vand en potteplanter mexicansk lime afhænger af typen af pot, porøsitet af jorden og vejret. Uglaseret lerpotter er porøst, så træer, der dyrkes i dem kræver hyppigere vanding end dem, der dyrkes i plast. Den mexicanske lime kræver lidt fugtig jord på rødderne på alle tidspunkter, så brug en vandmåler at sikre, at det er at få tilstrækkelig fugtighed. Kontrollere træet oftere i varmt vejr.

Gødning

Mexicanske lindetræer trives når de får masser af kvælstof i vækstsæsonen. Befrugte potteplanter træet i foråret, lige før det skaber ny vækst. Bruge en 12-6-6 formel med en sats på 1 tsk for hver 6 inches af puljestørrelse. Genanvende gødningen hver sjette uge. Drys granulerne gødning mod kanten af potten, holde det væk fra de vigtigste stilk. Vand jorden langsomt, indtil vandet bare begynder at dryppe fra bunden af puljen efter gødskning. Kontroller instruktionerne, som varierer efter mærke.

Beskæring

Tag et øjeblik til at desinficere dine sakse af iblødsætning dem i en opløsning af 1 del husholdnings blegemiddel i 3 dele vand i fem minutter. Skyl sakse i postevand før du bruger dem på mexicansk lime tree. Afbrød suckers--nye skud vokser fra stammen under Unionens graft--flugter med den træstamme. Unionens graft er små "knækket" i bagagerummet nær sin base. Afbrød alle grene der krydser.

Skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse

Selv om den mexicanske kalk ikke er generet af fælles haven skadedyr, styre myrer transport skjoldlus fra det ene træ til et andet, så myrer til at undgå skala. Træet er ikke helt så heldig, når det drejer sig om sygdomme og er modtagelige for en række svampe patogener. En alvorlig sygdom, lime anthracnose eller withertip, starter med grene og kviste, tage på en svedne udseende og brune pletter på blomster, frugter og blade. Denne sygdom kan styres med en oploesning indeholdende 2 1/2 teskefulde af neutrale kobber fungicid i 1 gallon af vand. Bland materialer i en spray tank og spray det mexicanske kalk, indtil produktet begynder at dryppe fra træet. Fugtigt vejr bringer en anden svampe patogen, der forårsager skurv på mexicansk lime. Skurv vises som hævet brun læsioner over overfladen af frugt. Bruge en Bordeaux blanding--tilgængelige forblandet-- og dække hele træet, herunder de lavere blade overflader, med fungicid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com