Sådan Fix en vaklende loft Fan med afbalanceringsklodser

November 3

Få ting er så irriterende som en vaklende loft fan. Mest vaklende fans er resultatet af en ubalance i turbineblade og ikke motoren. Fan blade vægt kits er tilgængelige på hjem forbedring Centre. Processen med at identificere og korrigere defekte bladet er en tidskrævende proces, trial and error. Men når du balancere den vaklende blade, dit loft fan vil køre roligere og glattere.

Instruktioner

•Drej off blæseren og lade det helt standse rotering. Før du justerer vinger med vægte, afgøre om en fan blade beslaget er bøjet. Pick én side af en kniv, og måle afstanden mellem klingen og loft med et målebånd.

•Drej vinger af hånd indtil du komme til den næste blade i linje. Måle afstanden til loftet fra denne klinge ved hjælp af det samme sted som først. Måle alle vinger på denne måde. Afstanden bør være inden for ¼ tommer for alle vinger. Hvis du har en kniv, der er ud af mere end ¼ tommer, kan du have en bøjet klip. Erstatte klippet og teste din fan for wobble.

•Sæt den u-formede clip-on vægt på den efterfølgende side af en fan blade mellem blade klippet og slutningen af bladet. Tænd ventilatoren for at den hastighed, du bemærker de fleste wobble. Slukke fan, og placere den clip-on vægt på de næste blade i linje. Tænd ventilatoren igen, og kontroller wobble. Gentag denne procedure på hver vinge til at bestemme, hvilken klinge reducerer wobble mest med vægt klip.

•Drej off fan, og tillægger den kniv, der gør wobble clip-on vægten. Du bliver nødt til at tænde og slukke fan til at glide clip-on vægten i små trin ned bladet indtil wobble er væk. Slukke loft fan, og gør det muligt at standse rotering.

•Fjern den selvklæbende plast fra metal vægt og sted vægt på toppen af vingen direkte overfor clip-on vægten. Tryk på ned lidt på metal vægten så limen klæber til fan blade. Trække væk fra clip-on vægten, og køre blæseren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com