Hvordan man undgår røde vin pletter i tøj

November 3

Uanset om du er på en fancy middagsselskab med venner, eller bare slapper af derhjemme, den sidste ting du ønsker er en rød vin pletter på din favorit kjole eller bukser. Her kan du finde trinnene til at undgå at få rød vin pletter på tøjet.

Instruktioner

•Hvis du ved du vil blive drukket rødvin, undgå at bære noget lys-farvet tøj, især noget dyrt. Det er meget nemmere at få en rød vin pletter ud af en mørk blå skjorte end en hvid.

•Drik din rødvin af en tung vin glas. Hvis du ved et uheld støde det, er en tung vin glas meget mindre tilbøjelige til at aflæsse end sorten lettere vægt.

•Sørg for at beskytte en flaske billig hvidvin på hånd. Hvis du spild rødvin på dit tøj, mætte stedet med hvidvin. Det vil neutralisere den røde vin farve. Hvis det er muligt, straks smide tøjet i vaskemaskinen.

•Hvis du ikke har hvid vin på side, duppes plet med en våd klud til at stå op så meget af pletten, som du kan. Aldrig gnide, da dette vil blot arbejde pletten yderligere i materialet. Derefter forberede en opløsning af fem dele brintoverilte til én del vaskeri sæbe. Anvende denne blanding rigeligt til spot, igen kun blotting. Medmindre varen er hvide, ikke Tillad det at sætte på tøjet mere end et øjeblik eller to for at undgå peroxid fra blegning materialet. Umiddelbart smide det i vaskemaskinen.

•Hvis du ikke er hjemme og kan ikke sætte din farves tøj i vaskemaskinen, duppes simpelthen plet med en våd klud til at stå op så meget af stedet, som du kan. Derefter mætte stedet med hvidvin. Når du fjerner tøj, kontrollere stedet. Hvis det er stadig rød, Påfør hydrogenperoxid-Tøjvask sæbe blandingen beskrevet i trin 4. Lad det sat et øjeblik, derefter smide den i vaskemaskinen.

•Når du tage varen ud af vaskemaskinen, tjek at være sikker på pletten er helt væk før du kaster det i tørretumbleren, da varmen bliver sat i pletten. Hvis det ikke er gået, igen anvende hydrogenperoxid-Tøjvask sæbe blanding beskrevet i trin 4. Rewash, Kontroller, så Gentag om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil et parti, skal du tage hvidvin langs som din gave til værten. Måde, hvis rødvin serveres, og udslip er lavet, vil din gave være den frelsende nåde.
  • Husk at aldrig gnide en rød vin pletten, da det vil arbejde det dybere ind i stoffet. Kun duppe vil gøre.
  • Hvis du ikke har umiddelbar adgang til nogen af ingredienserne til at behandle din røde vin pletter er nævnt her, blot skamplet plet med en våd klud. Opsuge hvad du kan med en tør klud. DUP igen med den våde klud. Duppes med en tør klud. Gentag flere gange. Så snart du kan, Anvend derefter brintoverilte og tøjvask sæbe blanding beskrevet i trin 4.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com