Rendering planteprodukter

February 12

Destruktionsanstalter forvandle dyrekroppe til talg, kød og benmel, såvel som andre varer. Fedt og brugt madolie behandles også på planterne. Irsk selskab Premier proteiner beskriver rendering som "en af de oprindelige genbrugsindustrier." Færdige produkter anvendes i human og animalsk mad og er fundet i produkter så forskellige som sprængstoffer og gulv voks.

Afsmeltet talg anvendelser

Talg anvendelser afhænger af kilde- og kvalitet af råvaren, ifølge Premier proteiner. Talg kan bruges til menneskelig mad såvel som dyrenes foder. Ifølge webstedet Paw Rescue omfatter rendering plante produktnavne i pet næring ingrediens lister kødmel, kød og benmel, biprodukt måltid, oksekød talg og animalsk fedt. Nonedible talg finder anvendelse i fremstilling farveblyanter, bløde og hårde sæber og sadel sæbe.

Kød benmel

Ud over at finde kødmel og benmel i dyrefoder, bruges produktet i foder. Brug af fiskemel og benmel blev underkastet strenge restriktioner i EU følgende bovin spongiform encephalogathy (kogalskab) lovgivning vedtaget i 2002. De fleste europæiske måltid og benmel anvendes nu som en kulstoffattig brændstof.

Sprængstoffer og maling

Rendering vegetabilske produkter findes også i klæbemidler, jordforbedringsmidler og gødning som blodmel og benmel. Fremstilling processen bruger af de eksplosivstoffer afsmeltet glycerin, specielt når du foretager tri-nitroglycerin, eller TNT. Nogle farvestoffer, maling, plast, bildæk og lægemidler også bruge talg eller animalsk fedt.

Afsmeltet fedtsyrer

Rendering planteprodukter, specielt afsmeltet fedtsyrer, der anvendes i en bred vifte af industrielle processer. Visse hårbalsam, paraffin, herbicider og gummiprodukter har lidt af en tidligere animalsk. Produkter så forskellige som keramik og gulv voks eller makeup og opløsningsmidler kan indeholde afsmeltet produkter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com