Gratis rengøring tjekliste

February 12

Gratis rengøring tjekliste

Rengøring hus kan være en elendig opgave for hele familien, men det skal gøres. Hvis Værelserne rengøres jævnligt og grundigt, oprette en husholdning checkliste for hvert værelse og tildele specifikke opgaver til familiemedlemmer med en krævede beløb af tid til opgaven er afsluttet. Printable husholdning tjeklister er tilgængelige til at bruge som en guide, før du kan tilpasse lister efter de specifikke opgaver inden for dit hjem.

Hjem nogensinde efter

Home tilbyder nogensinde efter gratis printable rengøring tjeklister til alle rum i hjemmet. Da hvert hus er forskellige, vedrører ikke hver akkord på listen dit hjem. Denne liste er en god måde at starte og kan tilpasses, efterhånden som du udvikler din egen rengøring rutine. Tjeklister gøre det muligt at tildele hvert medlem af din husstand, en akkord eller plads til at rense, får mulighed at vurdere de ting, der skal gøres i hvert værelse, før de betragtes som ren. Hvis du vil konfigurere et system, laminat checklister og bruge en tør slette markør til at tildele opgaver. Hænge tjekliste på hver tildelte værelse, enten på væggen eller på en Udklipsholder, og har hver person afmønstre fuldført checklisten.

Holde og andel

Holde og andel tilbyder gratis printable rengøring tjeklister for daglige, ugentlige og månedlige opgaver. Stedet tilbyder også tjeklister til rengøring i forbindelse med pakning og flytning. Lejer rengøring tjeklister er også tilgængelige for lejere. Disse tjeklister sørge for alt er rent til dine standarder inden lejeren fraflyttende ejendommen. Denne hjemmeside tilbyder også tjeklister til forårsrengøring, studio lejlighed rengøring kontor rengøring sammen med den regelmæssige daglige, ugentlige og månedlige rengøring lister. Da hvert hjem er anderledes, skal du bruge disse lister som en vejledning, mens du udvikler dine egne personlige checkliste.

Malet guld

Malet guld er en gruppe af mødre, der udvikler måder til andre mødre til at forsørge deres familier og hjem. Denne gruppe tilbyder printbare rengøring tjeklister ved hjælp af tal, bogstaver og farvekoder til at kategorisere hvad skal være udført og af hvem. Hvis du tildeler specifikke opgaver til familiemedlemmer, købe den kræver rengøringsmateriel at have ved hånden på alle tidspunkter, hvilket gør opgaven let at fuldføre i tide. Vælg belønninger for hvert medlem af familien, når de fuldfører deres personlige checkliste. Alle opgaver, der er ikke gennemført som tildelt er placeret på toppen af listen for den følgende uge.

Hastighed rengøring

Hastighed rengøring tilbyder checklister med trin, der ofte springes over eller glemt som travle familier rense. Vedligeholdelse og kontrol off en liste, som du går om gøremål sikrer, at alt er renset ordentligt. Organisere rengøringsopgaver efter bestemte dage eller tidspunkter. For eksempel; Hvis du har gæster for en kok-out på terrassen hver fredag aften, rense terrassen hver fredag morgen for at sikre det er klar til gæsterne. Tag en gåtur gennem dit hjem rum for rum og skrive ned hver opgave, der skal udfyldes i hvert værelse. Tildele disse værelser til en bestemt dag, så dit fokus er på kontrollisten ved hånden, og du ikke kører rundt forsøger at rense tre værelser på én gang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com