Polstring rengøring instruktioner

February 13

Polstring rengøring instruktioner

Rengøring polstring på dine møbler eller i din bil kan være dyrt, hvis du ansætter fagfolk. Mens de helt sikkert gøre et stort stykke arbejde og har mere erfaring, kan du følge disse tips til rengøring af læder, vinyl, ruskind og tekstureret polstring.

Rengøring læderindtræk

Når en plet vises på en læder stykke af møbler eller autostol, er det vigtigt at træffe foranstaltninger til at rense så snart som muligt inden pletten sætter. Mrs. Clean USA siger kan du lave din egen læder polstring løsning med 1 del hvid eddike, 2 dele rå eller fødevarer grade linolie; Brug en hvid fnugfri klud til at anvende, forlader om natten, så buff med en ren klud for maksimal glans.

Ifølge stand restaurering af Nevada, for at fjerne mug fra læderindtræk, prøv en 1:1 løsning af afrids alkohol og vand. De siger også, at følgende produkter ikke bør anvendes på læder polstring: mink eller neatsfoot olier, sadel sæbe (anvendes til equestrian tack), møbelpolish eller lakker.

Rengøring Vinyl polstring

Vinyl polstring er mest almindeligt forekommende i biler. For at rengøre vinyl polstring, brug en mild (ikke-slibende) sæbe, måske en opvaskesæbe, med en glat, fugtig klud dyppet i varmt vand til ren lys til tunge pletter. Knofedt bør gøre tricket på vinyl polstring, så længe pletten ikke er for gammel.

Rengøring Suede polstring

Ruskind og nubuck-upholsteries har ingen beskyttende barriere på dem og derfor er udsat for pletter og pletter. For at rengøre din suede polstring, foreslår læder verden Tech ved hjælp af en nubuck blød klud for lys pletter, en læder affedtningsmiddel produkt for kropsolier eller andre fedtet pletter og en blæk løfteren produkt for blæk pletter. Ruskind og nubuck-upholsteries er det vigtigt at tage forholdsregler før du bruger; for eksempel, møbler butikker og butikker online bære ruskind protectant spray, som du kan anvende på møblerne før du bruger.

Rengøring tekstureret polstring

Mest tekstureret møbelstoffer er mere holdbare end andre. For at rense, kan du bruge et hjem steam tæppe renere med en håndholdt polstring værktøj. Kontroller, at du bruger den ordentlig rengøring opløsningsmiddel som producenten foreslået. For lysere pletter på tekstureret polstring, kan en våd vaskeklud med en mild sæbe bruges. Fløjl og tungere tekstureret upholsteries bære hurtigere så vaskeklud metode ville være bedre, når rengøring off pletter og pletter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com