Hvordan du installerer flise på en glasfiber Pool

February 13

Hvordan du installerer flise på en glasfiber Pool

Installerer flise på en glasfiber pool er ikke meget forskellige fra regelmæssige flise installation. En silikone limen bruges i stedet for regelmæssig thinset klare vand, og en silikone fugemasse så godt, men ellers processen er meget ens. Sikre du har en god vejrudsigt for dagen og en hjælper for fugning arbejde; Hvis du kan få en række hjælpere, vil så jobbet være gjort før du ved af det.

Instruktioner

•Udtøm vandet i poolen ned til bunden af skimmer hul. Mark niveau af vand omkring hele puljen med en blyant, derefter dræne pool en anden 3 inches, giver du din flisebelægning område.

•Aftør over hele flisebelægning område med en ren klud og acetone at forberede tager de selvklæbende og flise.

•Lay en flise ark, mesh-side opad og klemme på en linje af lim hver 1/2 tommer på tværs af bagsiden af fliserne. Start på den ene side af hulske, sæt flisen på siden af poolen, i bunden af arket flise flugter med blyant mark.

•Fortsæt på denne måde omkring hele puljen. Når du er færdig, placerer klæbestof på omkring tre eller fire flise ark ad gangen, og sætte dem alle i sted, den ene efter den anden. Stop, når du er inden for omkring 8 inches af anden siden af skummer.

•Tør passer de sidste 8 inches af flise---hvis skal være, komprimere injektionsmørtel fuger mellem fliser til at få en perfekt pasform, i stedet for at skære fliser. Sæt de sidste fliser i sted, derefter vente en halv time, mens limen sætter korrekt.

•Opkald din hjælper i at bistå med fugning. Åbn injektionsmørtel og placere et groft 2-tommer klat på hver flise fælles for de første 6 fod af flise. Bruge gummi fuger float til at skubbe injektionsmørtel mellem leddene i flisen.

•Mix en spand vand med et strejf af fad sæbe i det, og har hjælperen begynder at skrubbe off overskydende injektionsmørtel fra flisen, når du har nået omkring 4 fod langs. Arbejde i tandem med hjælperen---hendes skrubbe ud overskydende, og du anvender injektionsmørtel---opholder sig omkring 6 fod fra hinanden. Når alle fuger anvendes, og overskridelsen gnides, gå over fliserne med en svamp til at rense ud de resterende injektionsmørtel haze. Vent mindst 48 timer før genpåfyldning poolen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com