Sådan installeres tagskægget & tagrender

February 14

Sådan installeres tagskægget & tagrender

Tagskægget-trug, eller regn tagrender, kan installeres af alle med gennemsnitlige DIY færdigheder. Imidlertid opstår problemer når du har brug at få adgang til tag kanter, især dem på de øverste etager. Tagskægget-trug kommer i forskellige materialer, fra de mest almindelige PVC og aluminium til dyrere kobber og stål. Hver producent har sit eget system, men generelt alle systemer er ens. Kommercielle installatører har deres egen metal-bøjning udstyr, der tillader dem at forme en rulle af aluminium plader i lang tid, problemfri tagrender. Store-købte systemer kommer normalt i 10-fods længder, og de har brug for koblinger til at udvide deres rækkevidde. PVC-systemer er det nemmeste at håndtere, klippe til størrelse og passer, men aluminium systemer er stærkere.

Instruktioner

•Measure hver side af taget kant, hvor du skal installere tagskægget-trug. Skære en lavpunktet sektion til at passe hvis siden af tag kant er mindre end 10 fod. Tilslutte sig en anden sektion, hvis længden er længere end 10 fod. Skær et hul, form og størrelse af downspout nær den ene ende af ideelt afsnittet længste.

•Sæt stige nær én side af taget kanten. Løft en slutningen af afsnittet lavpunktet på taget kanten og ordne det til tag spær med en bøjle 24 inches fra slutningen af afsnittet. De mest almindelige bøjler er lange pigge, der er hamret igennem fra ydersiden af trug, gennem en metal eller PVC rør bredde af truget og den indvendige side af trug til spær. Andre systemer bruger stropper, U-formet kroge eller skal være naglet til tagskægget spær gennem den indvendige kant af truget.

•Flyt stigen til anden enden af tag kant. Løft anden enden af afsnittet trug til kanten. Hammer i en bøjle på et tidspunkt, der er 24 inches fra slutningen. Tillægge 24 inches mellem to bøjler bøjler hver 18 inches.

•Beskyttelseshætte til at klikke på endestykker i begge ender af truget køre. Tilføj indvendige eller udvendige hjørner, efter behov, hvor to afsnit længder mødes. Indsæt drop outlet i hullet skåret i afsnittet trug. Indsæt en 45-graders albue i drop outlet. Indsæt en anden 45-graders albue i den første albue til at danne en S-form.

•Sæt ene ende af downspout ind i den lavere ende af albuen. Indsæt den tredje 45-graders albue i den nederste ende af downspout at danne en J-form udad. Søm i stropper hver 8 fod eller mindre opbakning væggen bag downspout. Skru forreste del af bæltet til downspout. Caulk alle samlinger og fittings.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com