De maskiner, der anvendes til at skære træer

February 14

De maskiner, der anvendes til at skære træer

Før motorsaven kom, var bue saven og øksen de store redskaber til faldt træer. Bue Save blev lavet i mange forskellige størrelser, så skovhuggere kunne vælge deres værktøj ifølge omkredsen af bunden af træet. Siden 1950, motorsaven er blevet den vigtigste maskine bruges til at fælde et træ, og ligesom hånd-drevne bue saven, størrelsen af motorsaven varierer afhængigt af arten af opgaven.

Motorsaven

Skovhuggere bruger normalt en benzin drevet motorsav til at bringe ned en lille til mellemstore træ. Arbejder fra jordoverfladen operatøren skærer stammen af træet nær jordoverfladen med kæde en del af værktøjet. Alle motorsav operatør skal bære sikkerhedsudstyr såsom stål-tåede støvler, hjelm beskyttelsesbriller, kæbe og høreværn, men må også ty til god dømmekraft og planlægger at undgå personskade.

Motorsav er normalt drevet af en to-takts benzinmotor, men et par mindre og mellemstore modeller køre på elektricitet. Maskinen skærer gennem en kæde, der kredser om en solid stykke metal, kaldet bar, på en meget høj hastighed. Små metal tænder udgør kæden og de skal være skarpe til sikkert skåret i træ. Operatøren engagerer kæden lige før han begynder at cut og slipper så snart maskinen er fjernet fra træet.

En motorsav er meget tilpasses de eksisterende forhold (vejr, terræn, type af skov), men bruge maskinen kommer ofte med en betydelig risikofaktor.

Mekanisk træ Mejetærskere

Mekanisk træ høstmaskiner køre på enten en slidbanen bælte eller oppustelige gummidæk, at flytte store køretøjet frem og tilbage. Disse træ-maskiner kommer med en høj prisseddel (så meget som $500.000) og kræver ofte en anselig investering af firmaet tømmer-skæring. Maskinen er drevet af en diesel eller benzin motor og beskæftiger en skærehovedet, som er fastgjort til kroppen af maskinen ved en lang mekanisk arm. Den store kniv spins og nedskæringer på en måde, der svarer til en rundsav, bortset fra kutteren er drevet af hydraulik.

Det største aktiv for en mekanisk mejetærsker er den lukket kabine, hvor operatoren sidder og styrer opskæringsprocessen, som hvis inde i en kran. Dette aspekt eliminerer mange alvorlige eller alvorlige skader, der er lejlighedsvis stødt når skovhuggere bruger kædesave.

Logning værktøjer

Før fremkomsten af benzin-drevne maskiner anvendt logføring industrien forskellige former for håndværktøj til faldt og trim stående træ. Var værktøjer som bue saven og lang-håndteres økse, som blev ansat til at bringe træet ned og udføre nogle af opgaverne, trimning af primær betydning. Andre typer af værktøjer blev udviklet for at slå, flytte eller fjerne bark træet. Disse poster kan omfatte en peavey, en timberjack eller cant krog, som var alle bruges til at dreje og flytte tunge stammer. En bark spud eller draw barbering kan bruges til at landsætte en nyslået log.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com