Om hegn i Maryland

April 26

Sætte op et hegn i Maryland er ikke nødvendigvis en enkel sag. Hvert amt har sine egne regler for opførelsen af et hegn. Du kan have en tilladelse før begyndelsen. Countie også har love om swimmingpools, og de kan kræve at vedlægge pool med et hegn som en sikkerhedsbarriere. Gøre nogle undersøge, før du starter bygning.

Højde

Din amt kan have begrænsninger på højden af dit hegn. For eksempel, er den maksimale højde for en forhave hegnet i Baltimore County 42 inches. Du kan konstruere højere hegn i side og bageste yards. Men hvis du har et hjørne masse, dit hegn kan ikke være højere end 3 fødder og skal være 25 fødder fra hjørnet af to gader for at forhindre hindre drivers' vision. Carroll County fastslår blot, at hegn ikke må forstyrre synligheden af trafik.

Tilladelser

Howard County kræver en tilladelse til at bygge et hegn over 6 fod høje. Tilladelser kræves ikke i Frederick County, hvis du er uden for byens Incorporated. Du skal indhente en tilladelse for et hegn over 42 inches høj i Baltimore County. Harford County kræver også en byggetilladelse til at installere et hegn. Amterne kræver normalt et gebyr forbundet med en tilladelse til at konstruere et hegn.

Puljer

Carroll County kræver, at en swimmingpool barriere skal være mindst 48 inches høj. Amtet har også specifikke måling begrænsninger for åbninger i et hegn, som dem i et gitter hegn og trådnet med en kæde link hegnet. Du skal udstyre adgang porte med en låsemekanisme. Frederick County kræver også en 48 tommers barriere for oppustelige swimmingpools med en dybde af 24 inches eller mere. Anne Arundel County kræver også en 4-fods hegn omkring swimmingpools og den skal indeholde en selvstændig latching gate.

Overvejelser

Forud for opbygningen af et hegn på din ejendom, blive fortrolig med de koder og bestemmelser i dit Amt eller byen. Carroll County rådgiver borgere til at kontakte Miss Utility på 1-800-257-en før markedsføring stillinger eller sidefødder. Hvis du bor i nærheden af vand, kan du have yderligere restriktioner. For eksempel, hvis du ønsker at placere et hegn på havnefronten meget i Anne Arundel County, vil amtet gennemgå den for den potentielle indvirkning det kan have på omkringliggende egenskaber med hensyn til lys, luft og se. Hvis du bor i en udvikling med en boligejernes sammenslutning, være sikker på du er i overensstemmelse med reglerne i dit nabolag før opbygningen af et hegn.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com