Florida blomstrende buske

February 14

Blomstrende buske er rygraden i enhver have. Dette gælder især i varme-klima stater som Florida, hvor det er muligt for nogle buske at have mere end én blomstrende cyklus. Boligejere i Florida har en bred vifte af blomstrende buske at vælge imellem, ifølge University of Florida.

Geografi

Florida varierer meget i geografi og klima fra nord til syd. Den langt er syd for Florida et tropisk klima, mens nord kan lide frost. Det er vigtigt at vælge den rigtige, blomstringens Busk for det rigtige område af staten. Euphorbia milii eller Crown of Thorns, for eksempel, tåler ikke frost.

Overvejelser

Meget prangende blomstrende buske afgive en redegørelse, men denne udtalelse bør ikke være overvældende. Prøv at vælge blot én eller to blomstrende buske som accent planter snarere end overvældende din landskab med alt for mange af dem.

Kultur

De fleste blomstrende buske foretrækker godt afdrypning jord og eksponering for mindst en halv dag af fulde sollys, ifølge University of Florida. I mange områder af Florida er det også vigtigt at vælge blomstrende buske, der kan tåle salt jord og salt spray, såsom den populære gardenia (Gardenia augusta).

Typer

Abelia grandiflora eller Glossy abelia, er et godt valg til nordlige Florida haver, ifølge University of Florida. Denne hårdfør busk har hvide blomster, der blomstrer hele sommeren lang. Fortunes Mahonie (Mahonie fortunei) blomstrer i slutningen af vinteren eller det tidlige forår med et væld af gule blomster på flere stængler, og er populær i central Florida. Sweet akacie (Acacia farnesiana) har meget prangende blomster, der har en stærk og behagelig duft. Denne oprindelige Busk er bedst til det tropiske klima i det sydlige Florida.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com