Opbevaring ideer til børn soveværelser

May 30

Børn elsker at have det sjovt, spille, og indsamle deres foretrukne emner og legetøj. For forældre, der ønsker at holde deres glade børn og deres hjem organiseret, er der nogle nemme måder at organisere dit barns plads.

Opbevaring bænke

Brug en opbevaring bænk til at holde dit barns soveværelse rent og organiseret uden at forringe indretningen. Babyuniverse.com tilbyder en stilfuld og praktisk Nantucket opbevaring bænk, der passer perfekt i et barns værelse. Det er ideelt til opbevaring af små legetøj, kunst og håndværk supplies, sko, dvd'er eller tilbehør. Fordi lagerpladsen fordobler som en bænk, kan det også være et godt sted for børn at læse en bog eller vise udstoppede dyr eller samleobjekter. Hver bænk kommer med tre lagerbeholdere, der let kan fjernes og erstattes. Farveskemaer kan arbejde for enten en dreng eller piges værelse.

Storage-systemer

Opbevaring samling seks Cube Storage System er en anden praktisk idé for at sikre dit barns værelse er organiseret. Denne lagersystem, tilbydes på Target, kan justeres til at passe enhver kid's plads. Da kuberne kan arrangeres og snapped sammen, kan du bruge alle seks eller så lidt som to. Kuberne kan bruges til at gemme børnebøger, mindre elementer af tøj, såsom sokker eller T-shirts, eller endda bruges til at vise letvægts trofæer eller billeder.

Opbevaring metodetrin

Dit barn kan dekorere rummet og bevare overblikket på samme tid med tre Tiered Storage arrangørerne. Target tilbyder arrangørerne for både drenge og piger. For piger er en Nickelodeon Dora Princess opbevaring lag tilgængelige. Tier er stor nok til at passe flere legetøj og vil kan organisere en række punkter. Større legetøj vil passe pænt i den glidende nederste bin, med seks niveauer reserveret til mindre genstande. Det samme sæt er tilgængelig for drenge i Disney Pixar bil dekorationer. Denne type lagerplads hjælper børn holde deres ejendele ud af gulvet og i en fortrolig og tilgængeligt sted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com