Hvad er Hydrangea rod tinktur?

February 15

Hvad er Hydrangea rod tinktur?

Naturlige eller holistisk medicin har længe været anvendt som et alternativ til "Western"-stil medicin. En holistisk tilgang til medicin bruger urter og andre naturlige retsmidler i stedet for kemiske farmaceutiske medicin til behandling af sygdomme, både i den forebyggende fase, og når en patient har allerede indgået en lidelse. Hortensia rod tinktur tilhører denne kategori.

Definition

Hortensia rod tinktur er lavet af uddrager rødderne af hydrangea anlæg og blande det med alkohol og destilleret vand (selvom nøjagtige ingredienser kan variere afhængig af mærke af tinktur). "Tincturing" er processen af blanding vegetabilske eller urteekstrakter med ethanol; Det menes, at tincturing lokker visse kemiske elementer ud af roden eller urt ekstrakt at andre metoder ikke.

Bruger

Hortensia rod tinktur er almindeligt anvendt til at bekæmpe galdesten samt andre nyre og blære problemer. Tinkturen er en effektiv vanddrivende eller afførende, betyder det kan tvinge ud nyresten allerede i dit system; Det kan også hjælpe med at opløse nyresten, der ikke er skyllet ud af dit system. Andre anvendelser af hydrangea rod tinktur behandling af blære infektioner, nyre-sygdom, fedme og prostata problemer. Bemærk dog, at der er næsten ingen videnskabelige beviser at hydrangea rod tinktur er effektiv i behandling af eventuelle betingelser.

Doser

Hvert mærke af hydrangea rod tinktur har sin egen dosering retninger, og du bør altid følge dem primært. I almindelighed, men anbefaler producenter en dosis på 6 til 15 dråber, hvor som helst fra en gang om dagen til tre gange om dagen, for nyreproblemer af ovennævnte. Altid konsultere din læge for de rette doser af ethvert naturlægemidler behandlinger du har planer om at tage.

Andre overvejelser

Debatten om værdien af holistisk medicin er ikke en ny. Det er rigtigt, at der er lidt at ingen videnskabelige beviser for de medicinske værdi af hydrangea rod tinktur, argumentere fortalere for holistisk medicin for, at farmaceutiske virksomheder har en økonomisk interesse i at skubbe deres egne produkter i stedet for at skubbe et billigere alternativ, der tager fra dem. Uanset om du vælger at eksperimentere med hortensia rod tinktur eller nogen andre holistisk medicin, Sørg for at konsultere din læge først for at undgå enhver potentielle komplikationer, der kan opstå på grund af anden medicin du kan tage eller din unikke sundhedsmæssige betingelser. Altid købe fra en velrenommeret leverandør, som du har tillid til.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com