Sådan Fix mit vand, der lugter af svovl

February 15

Sådan Fix mit vand, der lugter af svovl

Vand, der lugter af svovl--en lugt ligner rådne æg - kan være en uappetitlig turnoff. Svovlbrinte (H2S) gas og det producerer ofte bakterier er skyldige. Hydrogensulfid forekommer naturligt i jorden, så godt vand kan lugte af svovl mere end vand fra andre kilder, men lugt kan forekomme i vandet pumpes fra andre kilder. Bakterier kan vokse i din vandvarmer, afløb eller godt kilden selv.

Instruktioner

•Tilføj 1 kop af blegemiddel til din vandvarmer til chlorinate vand og fjerne svovl lugt. Gentag denne ugentligt, indtil problemet er løst.

•Drej op din vandvarmer til 140 til 160 grader Fahrenheit. Lad den der, eller hvis vandet kommer fra hanen er for varmt, forlade det på 140 til 160 grader i flere timer til at dræbe de bakterier, der forårsager lugt. Skyl med varmt vand fra vandvarmeren, Indstil temperaturen til det ønskede niveau og tillader enheden at genopfylde. Gentag hvis lugten returnerer.

•Udskift magnesium-anoden på din vandvarmer, hvis det er relevant. Sluk for vandet, frigive den enhed pres, skru stikket og sætte i hullet. Overveje at udskifte anoden med et andet materiale, såsom aluminium.

•Pour 1 kop af blegemiddel ned hver af dine husstand afløb til at dræbe lugt-forårsager bakterier, der kan lure der.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com